Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Szerpentin party spirál 3,8m több színben
    Futárral küldhető


Lampionok

A lampionok mennyezetre rögzíthető party kellékek. Eredetileg ázsiai eredetű dekorációs tárgyak, amelyek papírból vagy vékony szövetből készülnek, és általában egy belső világítóforrást tartalmaznak. Gyakran használják ünnepek, ünnepek és más események díszítésére, és széles körben elterjedtek Ázsiában és más kultúrákban is. A lampionok színesek, különböző formákban és méretekben kaphatók, és gyönyörű látványt nyújtanak, amikor fel vannak függesztve vagy el vannak helyezve egy térben.

Lampionok a hagyományos, díszítő elemekkel ellátott világítótestek, melyek általában papírból készülnek. Általában különböző színekben és mintákkal díszítve készülnek, és gyakran ünnepi alkalmakon, mint például esküvőkön, születésnapokon vagy más ünnepi eseményeken használják őket. A lampionokat általában gyertyával vagy elektromos fényforrással lehet megvilágítani, így hangulatos fényt teremtve a környezetben.

Lampion mint party dekoráció

A lampion party kellékek azok a party dekorációs elemek, amelyeket használni lehet egy lampion party, vagyis egy kerti, teraszos vagy szabadtéri helyszínen tartott buli vagy esemény során. Ezek a kellékek segítségével hangulatos és vidám atmoszférát lehet teremteni, és a lampionok, illetve a hozzájuk kapcsolódó dekorációk színes és egységes látványt biztosítanak.

A lampion lehetnek:

– Lampionok: papírból, fából vagy műanyagból készült, belülre helyezett mécses vagy LED izzóval világító díszítőelemek, melyek függesztve, vagy támasztékkal ellátva körülvehetik a teret.

– Lampion füzérek: egymáshoz rögzített lampionok, melyek füzér formájában lógatva még látványosabbá teszik a dekorációt.

– Lampion tartók: különböző formájú és anyagú tartók, melyek segítségével a lampionokat könnyedén fel lehet állítani vagy felpendíteni a kívánt helyre.

– Lampion lámpások: elektromos árammal működő, lampion alakú világítótestek, melyek fényével még hangulatosabbá tehető a téren.

– Egyéb party dekorációs elemek: szalagok, lufik, virágok, gyertyák, füstölők, hangulatos világítás, zenék, játékok stb.

Ezekkel a lampion party kellékekkel könnyedén varázsolhatsz egy felejthetetlen és hangulatos bulit a barátoknak és családnak!