Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


A pénzgyűjtő doboz, más néven nászajándék gyűjtő doboz, egy kreatív és praktikus módszer lehet az esküvőn ajándék helyett pénzt kérni. Sok pár választja ezt a lehetőséget, hogy a násznép támogatása segítse az esküvőt megvalósítani vagy a lakásvásárlást/elindulást a közös életben. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez egy érzékeny téma lehet, és mindenki számára más az elfogadható vagy kényelmes módszer a pénzadományok fogadására. Íme néhány ötlet a pénzgyűjtő doboz és a pénzadományok gyűjtésének módjára:

  1. Szerezz be egy pénzgyűjtő dobozt, amely harmonizál az esküvő témájával vagy színeivel. Például, ha a hagyományos fehér esküvőt tervezed, találhatsz fehéret csipkével vagy rózsákkal.
  2. Tedd egy jól látható helyre a fogadás, vacsora vagy az ajándékok helyezésére szolgáló asztal közelében.
  3. Készíts pénzgyűjtő matricákat vagy cédulákat, amelyek figyelmeztetik a vendégeket az adományozási lehetőségre. Például: “Esküvőnkre várunk” vagy “Segíts minket új életünket kezdeni”.
  4. Legyen egy kis beírófüzet vagy névtábla a doboz mellett, ahol a vendégek név szerint megjelölhetik az adományukat. Ez lehetővé teszi, hogy tudjátok, ki adott pénzt. Ne felejtsétek el megköszönni az adományozóknak az esküvőt követően.
  5. Ha a pénzadományokat ajándékokként szeretnétek átadni, akkor készíts kis ajándékkártyákat vagy bélyegeket, amelyeken köszönő üzeneteket írtok. Ezt csatoljátok az ajándékba tett pénzkísérőhöz vagy borítékhoz.
  6. Ne felejtsétek el figyelmeztetni a vendégeket, hogy nem várjátok el tőlük az adományokat, és nincs kötelezettségük pénzzel járulni hozzá a lagzihoz.