Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Szív alakú ültetőkártya tartó 3 színben 10db
  Futárral küldhető
 • Ültetőkártya metál szívvel 10db
  Futárral küldhető
 • Arany ág mintás ültetőkártya 10db
  Futárral küldhető
 • Toll alakú ültetőkártya arany szegéllyel 10db
  Futárral küldhető
 • Fa korong ültetőkártya 6db-os csomagban
  Futárral küldhető
 • Fa korong dekoráció alaphoz 10-12cm 2db
  Futárral küldhető
 • Háromszög alakú ültetőkártya tartó 10db
  Futárral küldhető


Ültetőkártya esküvőre

Az ültetőkártya egy fontos része az esküvői dekorációnak és szervezésnek, hiszen segít a vendégeknek megtalálni a helyüket az asztalnál. A vendégek nevével ellátott ültetőkártyák segítenek elkerülni a zavaró helyzeteket, amikor valaki nem tudja, hol foglaljon helyet az asztalnál. Emellett az ültetőkártyák esztétikus kiegészítői lehetnek az esküvői dekorációnak, és segítenek a rendezett és átlátható ültetési rend megteremtésében.Új pár régóta keresi az egyedi ültetőkártya ötletek. Egyedi ültetőkártyák készíthetők különböző anyagokból, mint például fa, papír, textil, vagy akár üveg. Kiválaszthatják az esküvői stílushoz és témához leginkább illő anyagot és dizájnt, hogy az ültetőkártyák igazán egyedivé és személyessé tegyék az esküvői dekorációt.

Az ültetőkártyák tehát egyben díszítő elemek is az asztalokon, hiszen szép megjelenésükkel hozzájárulnak az esküvői dekoráció hangulatához. A kártyák különböző stílusban és anyagban készülhetnek, így tökéletesen illeszkedhetnek az esküvői tematikához és dekorációhoz. Fontos, hogy az ülőhelyeket pontosan jelöljék a kártyák, hogy ne legyen zavar a helyek elfoglalásakor. Összességében az ültetőkártyák hozzájárulnak az esküvői dekoráció egységességéhez és hangulatához, így érdemes odafigyelni azok megfelelő kiválasztására és elhelyezésére.

Milyen ültetőkártyát válasszak?

Esküvőre választhatunk különböző témájú ültetőkártyákat, amelyek segítségével vendégeink megtalálhatják a helyüket a vacsora vagy az ültetési rend szerint. Magad ültetőkártyák nem a leghangsúlyosabb dekorációs elemek, de azért nem szabad lebecsülni. Érdemes olyat választani, ami illik az asztal dekoráció többi eleméhez.

Valamennyi ültetőkártya esetén a nevek ráírása a Te feladatod.

Ültetőkártya tartó

Az ültetőkártya tartó fontos eleme az esküvő dekorációnak, hiszen segít megkönnyíteni a vendégek számára a helyszínen való eligazodást és a helyes asztalokhoz való bejutást. Emellett a tartók szép és stílusos kialakítása hozzájárul az esküvői dekoráció hangulatának megteremtéséhez és fokozásához is. Az ültetőkártya tartó lehet egyszerű és elegáns, vagy akár extravagáns és feltűnő, attól függően, hogy milyen stílusban szeretnétek megtervezni az esküvőt. Fontos, hogy a tartók jól látható helyre kerüljenek, és könnyen olvashatók legyenek, hogy a vendégek könnyen megtalálják a helyüket az ültetőkártyán jelzett asztalnál. Legyen a tartók designja összhangban az esküvői dekoráció többi elemeivel, és személyre szabott legyen, hogy az egész rendezvény hangulatának megfelelő legyen.Így a vendégek is örömmel fogadják majd az ültetőkártya tartókat, és élvezettel veszik igénybe azok segítségét az asztalokhoz való eljutásban.