Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Pinyáta flamingó 25x55x8cm
  Futárral küldhető
 • Pinyáta unikornis 24.5x34x9cm
  Futárral küldhető
 • Pinyáta unikornis 8x8x2.5cm
  Futárral küldhető
 • Pinyáta focilabda 35x35x35cm
  Futárral küldhető


Pinyáta

A pinyáta eredete valószínűleg Mexikóra vezethető vissza. A hagyomány szerint a pinyátát a spanyol hódítók hozták magukkal Mexikóba a 16. században, ahol az indián őslakosok kezdték el használni ünnepi eseményeken.

A pinyáta eredetileg egy agyagedény volt, amelyet édes nyalánkságokkal töltöttek meg, majd egy pálcával megverték, hogy a nyalánkságok kiboruljanak belőle. Ez a szokás később átalakult, és papírmachéból készítették a pinyátát, amelyet színes papírt és díszítéseket adtak hozzá.

A pinyáta ma már szerte a világon népszerű játék ünnepi eseményeken, születésnapokon és más rendezvényeken, ahol a résztvevők megpróbálják széttörni a pinyátát, hogy a belőle kieső ajándékokat és édességeket megszerezhessék.

Pinyáták lehetnek

1. Hétköznapi pinyáta: A hagyományos formájú pinyáta, amelynek általában állat vagy szó szerinti formája van, és papírból vagy kartonból készül. Általában születésnapokon vagy más ünnepségeken használják.

2. Egyedi pinyáta: Egyedi tervezésű pinyáta, amelyet megrendelésre készítenek egyedi témával vagy formával. Ez lehet bármi, amit elképzelünk, például a kedvenc szuperhősünk vagy film karakterünk.

3. Mini pinyáta: Kis méretű pinyáta, amelyet kisebb rendezvényekre vagy ajándékokra lehet használni. Általában asztaldíszként vagy party ajándékként alkalmazzák.

4. Felnőtt pinyáta: Kifejezetten felnőttek számára tervezett pinyáta, amelynek tartalma alkoholos italok, édességek vagy egyéb felnőtt tartalmak lehetnek. Általában bulikban vagy szórakoztató eseményeken használják.

5. Kézműves pinyáta: Kézzel készített pinyáta, amelyben különböző anyagokat és technikákat használnak, például festés, horgolás vagy fonás. Ezek egyedi és különleges darabok lehetnek.

Nálunk található pinyáták

Nálunk különböző pinyáták találhatók, amelyek különböző méretűek és formájúak lehetnek. Ezek a pinyáták papírból készülnek. A pinyáták különféle célokra használhatók, például dekorációként, tárolóként vagy konyhai eszközként is. A pinyáták többnyire kézzel készülnek, és gyakran díszítésekkel, mintásokkal vagy gravírozott mintákkal vannak ellátva. A pinyáták színesek és vidámok lehetnek, így ideálisak otthoni vagy irodai dekorációként is.

Pinyáta szülinapi bulira

A pinyáta remek ötlet szülinapi bulira! Vidám és szórakoztató játék, amely garantáltan jó hangulatot teremt a vendégek között. Töltsd meg finomságokkal és játékokkal, majd hadd üssék össze a gyerekek és felnőttek egyaránt! Ne felejts el bekötni a szemét, hogy még izgalmasabb legyen a játék. Jó szórakozást!🎉🎊🎁