Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Babaváró lufi csomag vegyes színben 6db-os csomagbanBabaváró lufi csomag vegyes színben 6db-os csomagban
    Futárral küldhető
  • Mom to be lufi csomag kék színben 6db-os csomagbanMom to be lufi csomag kék színben 6db-os csomagban
    Futárral küldhető


Babaváró lufi

Babaváró lufi kifejezés arra utal, amikor a leendő szülők barátokat, családtagokat hívnak össze, hogy együtt ünnepeljék a gyermek érkezését és segítségükre legyenek a felkészülésben. Ilyen esemény keretében általában játékokat szerveznek, beszélgetnek, készülnek a baba érkezésére, és átadják az ajándékokat a szülőknek. A babaváró lufi egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a család és barátok összegyűljenek, megoszthassák az örömöt, és összekovácsolódjanak a közelgő családi eseményre.

Lufik baba nemének bejelentéséhez

A lányos lufi általában rózsaszín, lila vagy más pastell színű, esetleg virágmintás vagy csillagos díszítéssel. A fiús lufi általában kék, zöld vagy piros színű, lehet rajta például autó vagy szuperhős minta.

A baba nemének felfedéséhez inkább Boy or Girl feliratú lufikkal szoktak hasznáni, mely nem átlátszó, így nem látszik milyen színű konfettivel van töltve. De az is teljesen jó megoldás, hogy átlátszó Boy or Girl lufi a figyelem felkeltés, és a baba nemére utaló szín egy másik elemen fedi fel magát, mint például egy rózsaszaszín, vagy kék konfetti ágyú által.

Természetesen ezek csak általánosítások, és mindenki szabadon választhatja, hogy milyen színű vagy mintázatú lufit szeretne. Fontos, hogy mindenki olyan lufit válasszon, amilyet szeretne és ami neki tetszik, függetlenül attól, hogy az milyen színű vagy mintázatú.