Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Asztal kasír bérlés

Az asztalszoknyák egy esemény vagy rendezvény dekorációját teszik elegánsabbá és vonzóbbá. Ideálisak esküvők, céges rendezvények, vagy bármilyen más esemény dekorálására. Bérlési lehetőségünk segítségével könnyedén és költséghatékonyan díszítheti az asztalokat az esemény helyszínén. Kérje egyedi ajánlatunkat asztalszoknya bérlésre!

Az asztalszoknya, vagy asztal kasír az asztal és a vendégek lábait hivatott eltakarni. Az asztal kasír kiváló éttermi anyagból készült, melyen akár a mögé rakott led is romantikusan átsejlik. A rögzítését a terítőkhöz tűzve javasoljuk, melynek formája a termék oldalán látható.

Az asztalszoknya fix mérettel rendelkezik. Ha nem pont ugyan akkora, mint az asztal kerülete, fedésben is felrakható, anélkül, hogy látszana az illesztés!

Asztalszoknya rögzítése

Az asztalszoknya rögzítésére többféle módszer is létezik, attól függően, hogy milyen típusú asztalszoknyáról van szó.

Az egyik lehetőség, hogy használsz asztalszoknya klipszet, amelyet a szoknya alja alá helyezve könnyen rögzítheted az asztal pereméhez. Ezeket a klipszeket általában könnyű használni és eltávolítani, így gyorsan és egyszerűen felteheted és levéheted az asztalszoknyát. Viszont erősen függ a használhatósága az asztallaptól.

Egy másik módszer az, hogy tűt használsz és az asztalszoknya anyagát hozzátűzöd a terítőhöz az asztal permén.
Ezek általában stabilabb rögzítést biztosítanak, és megakadályozzák, hogy a szoknya felcsússzon vagy elmozduljon.

Fontos, hogy a rögzítők ne sértse meg az asztalt, a terítőt, vagy az asztalszoknya anyagát, és könnyen lehessen őket eltávolítani anélkül, hogy kárt okoznának. Általában célszerű mindezeken a dolgokon odafigyelni a rögzítés kiválasztásakor.