You are currently viewing VV Dream Flowers

VV Dream Flowers

Kedves Ifjú Pár!

Szeretettel köszöntünk a VV Dream Flowers világában!  Reméljük, mire végigböngészitek honlapunkat és Blogunkat, kedvet kaptok hozzá hogy tőlünk rendeljétek meg a meghívókat és minden más asztali kiegészítőt Életetek Legszebb Napjára.

Vállalkozásunk több mint 5 éves tapasztalattal, eddig közel 100 ezer db legyártott termékkel és gyönyörű referenciákkal kínál Nektek minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló termékeket.

Mindent amit nálunk láttok, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből! Ami nagyon fontos: mi nem csak egyszerű meghívókat ajánlunk Nektek. Mi design-t is ajánlunk az esküvőtökre, életérzéseket, színeket, 100%-ig saját ötleteinket, amit végig tudtok vinni a meghívótól kezdve egészen a dekoráció utolsó részletéig — még akkor is ha nem fogadtok fel külön dekorost. Termékeink különlegesek, látványosak, menükártyáinkat, köszönetajándékainkat  elég csak feltenni az ünnepi asztalra,  és gyakorlatilag megadják a dekoráció sava borsát, s már csak némi virágra lesz szükségetek. Hogy miről is van szó pontosan? Nézzétek meg a Nektek készített Blogunkban (www.dreamflowersdesign.blogger.hu), ami On-line Show-Room is egyben. Általa betekintést nyerhettek  munkánkba, legújabb ötleteinkbe, referenciáinkba.  Csodás saját készítésű  fotóink által, így könnyebben el tudjátok képzelni, milyen is lesz az esküvőtök design-ja ha tőlünk rendelitek meg a kiegészítőket.

10 06 6 5 4kep 04 4 04-1 3 3-1 2 2-1 01 1 1-2 1-1

Első kézből, naprakészen értesülhettek az újdonságainkról, és bárhol is laktok, akár itthon Magyarországon, akár külföldön, a termékeink rendelése pofonegyszerű lesz számotokra:  sem időt, sem benzint, sem parkolójegyet nem kell pocsékolnotok, nem kell sorban állni. Csak írtok nekünk egy e-mailt, hogy melyik termékünket választottátok és mi már készítjük is Nektek!

Honlapunk árakkal: www.dreamflowersmeghivok.hu

Rendelésfelvétel e-mailben: : [email protected]

Telefonos ügyfélszolgálatunk: 20 4867035

Referenciáinkat és új termékeinket bemutató Blogunk: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő