You are currently viewing Vörös Postakocsi Restaurant

Vörös Postakocsi Restaurant

Kedves Vendégeink!

Sok szeretettel várjuk Önöket éttermünkbe közös életük kezdetében a legszebb pillanat megünnepléséhez, amihez mi maximális segítséget szeretnénk nyújtani.

Voros_Postakocsi_Etterem_Konyvtar_nagyAz étterem 1970-ben nyílt meg Krúdy Gyula emlékére, a nagy sikert aratott Vörös Postakocsi című regényéről elnevezve. Éttermünk 4 külön részből áll: Krúdy termünk – 60 fő, Könyvtár termünk – 40 fő, Freskós termünk – 40 fő és Gerendás termünk – 40 fő befogadására alkalmas.

Személyzetünk több éves tapasztalatával segít Önöknek jól érezni magukat ezen a kivételes napon, kifogyhatatlan az ötletekből, ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodunk az Önök elképzeléseihez. Menüajánlatainkat, úgy állítottuk össze, hogy árban és minőségben emlékezetessé tudjuk tenni Önöknek ezt az alkalmat. A díszítésre van lehetőség, megbeszélés szerint.

Restaurant_Vendegek_nagyMenüajánlataink tartalmaznak ültetett és svédasztalos ajánlatot. A vacsora idejére az éttermet zártkörűvé tesszük, és terembérletet nem számolunk fel.

Menüajánlataink csak ötletadó jellegűek, bármit el tudunk készíteni külön kérés vagy megbeszélés alapján. Italaink árából ezen az ünnepélyes napon 10 % kedvezményt biztosítunk az ifjú pár számára.

Szakmai eredmények:

Védnöki Tábla
Fehér Liliom
Certificate of Excellence (Tripadvisor)
Best Restaurant in its price category (HAPPZY!)
Recommended Restaurant (Michelin Budapest Week-End guide)

Szabó Lajos

Szerkesztő