Kulcsszavas keresés

Mire figyelj, ha más (pl fogadott dekoros) rakja fel a bérelt kelléket?

Itt vagy:

Az információ átadásra! 

A termékek és a foglaltás ellenőrzés oldal, valamint a rendelés folyamatában megkapsz minden fontos információt, hogy elkerüld a káreseményt. Ezen információk átadása nagyon fontos.

Jellemzően ennek részleges hiánya miatt történik káresemény.

Ezt megelőzendő, a tőlünk átvételkor kapott átadás-átvételi jegyzőkönyvet olvastasd el azzal akire a kellékeinket bízod! Azon rajta lesz minden figyelmeztetés!

Miért fontos ez? Mert ha odaadod a kellékeket valakinek, aki tönkreteszi (pl felvágja a nem vágható textileket, vagy eltűnik ez+az miatta), attól még a felelősség a Bérlőt terheli, mert mi vele kötöttünk szerződést a rendelés leadásával!
A felelősséget egy előtte aláírt vállalkozási szerződéssel (Nem megbízási szerződéssel!) tudod tovább hárítani felé!

Tipp: Csak akkor vedd igénybe a segítő barátok, családtagok segítségét, ha máshogy nem tudod megoldani, vagy tudsz rájuk figyelni.
Jellemzően miattuk kell levonni a kaucióból. Ők sajnos nem vigyáznak annyira a kellékekre, mint Te tennéd. Hiszen nem Ők a bérlők, Ők nem kapják azokat a segítő információkat, figyelmeztetéseket, amiket a Bérlőnek adunk a rendelés visszaigazolásában.

Tehát:

  • Adj neki át minden tőlünk kapott információt! (pl: melyik anyag vágható és melyik nem)
  • Dekorossal köss szerződést! Mely tartalmazza, hogy az általatok bérelt kellékekért felelősséget vállal, állagát megóvja. Akkor is ha ismerősöd a szolgáltató! Különben az Ő hibáiért is a Bérlő vállalja az anyagi felelősséget! Utólag pedig esélyed sincs behajtani rajta a számlát szerződés nélkül!

Ha mégis megtörtént a baj, akkor természetesen az újra fel nem használható kellékeket ki kell számláznunk feléd. Majd a tőlünk kapott számlát viheted a szolgáltatóhoz, akivel az előzőekben említett szerződés értelmében köteles lesz megtéríteni neked a kárt. Ezért fontos, hogy minden szolgáltatóval köss szerződést!

Hasznos volt?
0 out of 5 stars
5 csillag 0%
4 csillag 0%
3 csillag 0%
2 csillag 0%
1 csillag 0%
Hogyan javíthatjuk ezt a cikket?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.

Mit hiányolsz a cikkből?