Kulcsszavas keresés

Más is átveheti a kellékeket?

Itt vagy:
Vásárlás esetén

Természetesen.

Bérlés esetén

Igen, de nem javasoljuk!

MIÉRT?: Mert szinte minden esetben tapasztaljuk, hogy a Bérlők nem fordítanak kellő hangsúlyt az információ átadására. Ebből van a legtöbb káresemény.

A “hova kell menni”, “mennyi lesz a végösszeg” és “mit kell elhozni”, vagy csak a küldött kezébe adott kinyomtatott rendelés sajnos édeskevés.

Ha nem jut eszedbe, hogy olyan információkat is megossz vele, hogy mikorra kell visszahozni, mivel jár ha nem hozod vissza, mivel jár ha valami nincs meg vagy sérül, hogyan kéne szállítani, hogyan kéne összerakni, hogyan kéne vissza felé szállítani… akkor jobb ha személyesen jössz.

Kényelmi, vagy időmegtakarítási szempontból ne küldj más magad helyett, csak akkor ha tényleg nem tudod megoldani.

Átvételkor mindent részletesen átnézhetsz, átszámolhatsz. Instrukciókat adunk, hogy hogyan kerülheted el a kaucióból történő levonást. Mire kell még figyelned, és egyeztetünk a vissza hozatalról is. Továbbá átvételkor egy átadás-átvételit kell aláírnod. Ez utóbbit egy megbízott is megteheti, de az a tapasztalat, hogy az elhangzott további információkat már nem, vagy csak részlegesen adja tovább.

Mi kell hozzá?

Csak egy személyi legyen annál akit magad helyett küldesz. Meghatalmazásra nincs szükség, mert a Bérlő döntése, hogy mást küld maga helyett.

Hasznos volt?
3.2 out of 5 stars

7 ratings

5 csillag 0%
4 csillag 43%
3 csillag 29%
2 csillag 14%
1 csillag 14%
Hogyan javíthatjuk ezt a cikket?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.

Egy Hozzászólás

  1. wraptheseason

    ❤️

Mit hiányolsz a cikkből?