You are currently viewing Torzsa Lajos esküvői fotós

Torzsa Lajos esküvői fotós

Torzsa Lajos esküvői fotós vagyok, fiatal korom ellenére 8 éve foglalkozom esküvői fotózással. Budapesti vagyok, de a családom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakik, így nagyon szívesen vállalom vidéki esküvők fotózását Kelet-Magyarországon, de akár az egész országban.

Az esküvői csomagomat igyekeztem úgy kialakítani, hogy már az alap csomagom is tartalmazza azokat a fotós szolgáltatásokat, amelyek a minimum igények szoktak lenni, így már az alap csomagom tartalmazza a kreatív fotózást, a szertartások fotózását (igen, a polgári és az egyházi szertartást is) és a családi fotózást.

Torzsa Lajos esküvői fotós

A fotózás során elsősorban arra szoktam koncentrálni, hogy a párok jól érezzék magukat, mert egy felszabadult légkörben természetesen viselkedhetnek, és így csak jó képek tudnak születni. A másik dolog, amelyre odafigyelek az a láthatatlanság, ezért igyekszem a násznépben a leginkább elvegyülni, amely szintén a természetes képek elkészítését teszi lehetővé.

Manapság ritkán igénylik a párok, hogy az egész nagy napot örökítsem meg, de azt az időszakot, amennyire szerződtetnek igyekszem úgy kihasználni, hogy riport szerűen megörökítsem az eseményeket – természetesen a fiatal pár szemszögéből.

Torzsa Lajos esküvői fotós

Ha érvelni kellene magam mellett, akkor a stabil fotós tudásom mellet a kommunikációmat emelném ki, amely lehetővé teszi, hogy megértsem a párok kívánságait, továbbá segít abban, hogy instruálni tudjam a párokat a megfelelő fotók elkészítése érdekében.

Várom minden kedves fiatal pár érdeklődését, akik szeretnék megörökíttetni az esküvőjüket, továbbá várom azon párok jelentkezését is, akik még csak jegyesfotózást, vagy portréfotózást szeretnének kérni.

Torzsa Lajos
esküvői fotós
torzsalajos@gmail.com
06-30/628-58-67
http://www.torzsalajos.hu/

Torzsa Lajos esküvői fotós Torzsa Lajos esküvői fotós Torzsa Lajos esküvői fotós

Torzsa Lajos esküvői fotós

Szabó Lajos

Szerkesztő