Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Székszoknya bérlés masni nélkül

Igen, a székszoknyák bérelhetők masni nélkül is. Mivel a székszoknya már önmagában is dekoratív és praktikus eleme lehet egy eseménynek, ezért sok esetben nincs szükség masnira vagy egyéb díszítésre. Ha szeretnétek bérelni székszoknyákat masni nélkül, akkor nálunk ezt is megteheted.

Fontos azonban, hogy előre egyeztessetek az elképzeléseitekkel és a székszoknyák méreteivel, hogy megfelelően fel lehessen őket helyezni a székekre.

Masni nélkül?

Van, hogy a székszoknyát nem masnival, hanem egyéb dekorelemmel díszítik, így nincs feltétlen szükség masnira. Lehet virágokkal díszíteni, vagy egyéb más dekoranyagokkal, amik belepasszolnak a saját elképzelésekbe.

Unverzális lepel székszoknya

A univerzális lepel székszoknya olyan kialakítású, hogy szinte bármilyen típusú és méretű székre tökéletesen illeszkedik. Kivétel természetesen a karfás székek és a specális kialakítású és formájú székek.

Elasztikus spandex székszoknya

Spandex székszoknya egy olyan székszoknya, amelyet spandex anyagból készítenek. A spandex egy rugalmas, szintetikus anyag, amely képes nyúlni és visszahúzódni, így tökéletes anyaga lehet egy olyan székszoknyának, amelyet könnyen rá lehet húzni normál székre anélkül, hogy eldeformálódna vagy megsérülne. A spandex székszoknya modern megjelenést kölcsönöz a székeknek, és nagyszerű választás lehet otthoni vagy irodai környezetben is.

Háttámla tekintében tökéletes a szögletes  és kerekített háttámlás székekre is.