Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Székszoknya bérlés masnival, vagy anélkül

A székszoknya bármely széknek egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz, ráadásul védi a szék ülőfelületét a szennyeződésektől és kopástól. Emellett könnyen cserélhető és mosható, így könnyen frissíthetjük a szék megjelenését vagy tisztán tarthatjuk. Egyaránt lehet praktikus és dekoratív kiegészítő a rendezvényen.

A masnik és székszoknyák nem csak esküvőkre, hanem gálavacsorákra, céges rendezvényekre, otthoni szülinapokra, éttermekbe, rendezvényhelyszínekre és lényegében bármilyen eseményre elegáns és kiváló megoldás az ünnepi hangulat megteremtésében.

Az asztaldekoráció mellett a székek dekorációja, a székszoknya a legmehatározóbb dekorációs elem. Az egységet a szépen felsorakoztatott vendégszékek adják meg, az lehet az esküvő alapja is. A legjobb megoldás a székszoknya bérlés.
Milyen székszoknyát béreljek?
Ha székszoknyát és masnit bérelnél esküvőre, először is érdemes megnézned, hogy a kiválasztott esküvői dekorációhoz passzoló színek és anyagok állnak-e rendelkezésre. Találsz-e olyan székszoknyákat, amelyek mérete és formája megfelel az esküvői helyszín székeinek.

Milyen székszoknyákat bérelhetsz?

Választhatsz nálunk modern spandex , vagy hagyományos univerzális lepel székszoknyák között. Illetve számtalan masni szín is rendelkezésedre áll.
Milyen stílushoz illik a székszoknya?
Röviden, az összeshez. A klasszikus megjelenést kevelői a lepel székszoknyát fogják választani, míg a modern dekoráció kedvelői a spandex székszoknyát.

Milyen masnikat bérelhetsz?

Selyem masni: a legkedveltebb, legtöbb színben, és számtalan velük egyszínű termékek -asztali futók, dombornyomott szalvéták, szatén szalagok- is megtalálhatók a kínálatunkban.

Szatén masni: a szatén csillogását és vastagabb anyagát talán nem kell bemutatni. Rendkívül elegnán megjelenést sugároz

Juta, vagy zsákvászon masni: A vintage esküvő és rusztikus stílus kedvelőinek.

Bérlej masnit és székszoknyát esküvődre.

Nálunk kombinálhatod szinte bármelyik masnit bármelyik székszoknyval.
Együtt ráadásul ólcsóbb is.

Színvilág

Masnik tekintetében a színvilág, ami inkább választás kérdése. Lehet őszies hangulatú barna masni krém futóval, vagy bohém pasztel színű masnik, modernebb rose-gold, vagy ezüst. Esetleg klasszikus fehér/bordó páros.
A rózsaszínnél nincs nőiesebb szín, viszont arany és tengerészkék párosításnál kevés férfiasabb színvilág létezik.

Bérlés tekintetében nem csak párokat, hanem dekoratőröket és rendezvényhelyszíneket is megrendelőink között tudhatjuk.