Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Babaváró lufi csomag vegyes színben 6db-os csomagbanBabaváró lufi csomag vegyes színben 6db-os csomagban
    Futárral küldhető
  • Mom to be lufi csomag kék színben 6db-os csomagbanMom to be lufi csomag kék színben 6db-os csomagban
    Futárral küldhető


Baba bejelentő buli

A baba bejelentő buli egy remek alkalom arra, hogy barátainknak és családunknak örömünket és izgalmunkat közöljük a terhességgel. Egy ilyen bulin általában játékokat és meglepetéseket szervezünk, valamint különleges dekorációval és finom ételekkel készülünk. Az esemény során bemutatjuk a kisbabánk ultrahangképét, és megosztjuk vele kapcsolatos terveinket és ötleteinket.

A baba bejelentő buli lehet egyszerű és intim családi esemény, de akár nagyobb és hangulatos buli is lehet barátokkal és ismerősökkel. Fontos, hogy meghitt és örömteli légkört teremtsünk, hogy mindenki jól érezze magát és részt vehessen a kisbaba érkezésével kapcsolatos örömünkben. Készülhetünk ajándékokkal és játékokkal is, hogy még emlékezetesebb legyen a közös ünneplés.

A baba bejelentő buli remek alkalom arra is, hogy segítséget és támogatást kérjünk azoktól, akikkel fontosnak tartjuk megosztani a boldog hírt. Segítségüket és tanácsaikat mindig hálásan fogadjuk, hiszen a kisbaba érkezése számos új kihívást és örömforrást fog jelenteni az életünkben. Örömteli és emlékezetes pillanatokat kívánok mindenkinek a baba bejelentő bulin!

Babaváró buli

A babaváró buli egy olyan buli, amelyet a kismama vagy a kismama és kismama barátai szerveznek a baba érkezése előtt. Ezek a bulik általában nem a hagyományos módon zajlanak, hanem inkább a baba érkezése köré épülnek. Sokszor játékokat szerveznek, ahol a vendégek a baba nevét találgathatják, vagy ajándékokat válogathatnak a babaváró lista alapján. Emellett az ételek és italok is általában az egészséges életmódot tükrözik, hogy a kismama és a baba is jól érezze magát. A babaváró bulik általában nagyon vidám és kellemes közösségi események, amelyek segítenek a kismamának felkészülni az érkező kis családtagra.

Baba gender party

A nemi feltáró parti egy olyan ünnepség, amelyet a várandós szülők szerveznek, hogy bejelentsék a születendő baba nemét a családnak és a barátoknak. A baba neme általában kreatív és szórakoztató tevékenységen keresztül derül ki, például rózsaszín vagy kék töltelékű tortába vágva, kék vagy rózsaszín lufit engedve, vagy színes füstöt vagy konfettit használva. Ezek a pártok népszerűségre tettek szert az elmúlt években, bár vitákat és kritikákat is váltottak ki az elavult nemi sztereotípiák megerősítése miatt. Vannak, akik úgy döntenek, hogy nemi szempontból semleges vagy nem hagyományos gender-felfedő partit szerveznek, hogy elszakadjanak a hagyományos nemi normáktól.