Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Krepp papír girland több színben 3mKrepp papír girland több színben 3m
    Futárral küldhető


Fotófalak és az esküvői dekoráció

A fotófalak fontos eleme az esküvő dekorációnak, mivel ezek segítségével lehetőség van különleges és emlékezetes pillanatokat megörökíteni az esküvőn résztvevők számára. Ezek a hátterek kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy a vendégek csoportos és egyedi fotókat készíthessenek, valamint a menyasszony és a vőlegény is szép képeket készíthetnek az esküvőjükről. A fotófalak kiválasztásánál fontos figyelembe venni az esküvő helyszínének stílusát és hangulatát, valamint a pár saját ízlését és igényeit is. A megfelelő dekoratív elemekkel és virágokkal díszített fotófalak igazán hangulatossá és egyedivé tehetik az esküvői dekorációt.

Az esküvői háttér fontos része az esküvői dekorációnak, hiszen segít meghatározni az esküvő hangulatát és stílusát. Az esküvői háttér lehet egyszerű vagy díszes, de mindenképpen harmonizálnia kell a többi dekorációval és a párok ízlésével.

Főasztal háttér esküvőre

A fényekkel díszített, elegáns és romantikus főasztal egy esküvői fogadáson, ahol az ifjú pár ül, és a vendégekkel beszélgetnek és étkeznek. A háttérben csodás virágdíszek, gyertyák, függődekorációk és egy mesés esküvői torta is látható. Az esküvői főasztal általában az egyik legfontosabb helyszín a ceremónián, ahol az ifjú pár középpontban áll, és ünnepelik szerelmüket és esküvőjüket.

Esküvői háttér dekoráció

Néhány népszerű esküvői háttér ötlet:

1. Virágfal: Egy virágokból készült fal tökéletes háttér lehet a ceremóniának vagy a fotózásnak.

2. Fényfüzérek vagy lámpák: Egy sor fényfüzér vagy lámpa romantikus hangulatot teremthet az esküvői helyszínen.

3. Színes szalagok: Az elegáns szatén vagy organza szalagok kitűnő választás lehetnek az esküvői háttér díszítésére.

4. Vintage ajtó: Egy régi, fából készült ajtó szép kiegészítője lehet az esküvői dekorációnak.

5. Függönyök vagy textil: Az áttetsző függönyök vagy textil anyagok kiváló hátteret teremthetnek az esküvői ceremóniának.

Ezek csak néhány ötlet a sokféle lehetőség közül, hogy hogyan dekorálható egy esküvői háttér. Fontos, hogy a párok alaposan átgondolják a stílust és a hangulatot, amit szeretnének elérni az esküvőjükön, és ennek megfelelően válasszanak háttér díszítést.