Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Gyűrűpárna pamut szívvel
  Futárral küldhető
 • Gyűrűpárna pamut szívvel
  Futárral küldhető
 • Gyűrűpárna arany Love you felirattal
  Futárral küldhető
 • Gyűrűpárna virágkoszorúval
  Futárral küldhető
 • Farönk gyűrűtartó
  Futárral küldhető


Gyűrűpárna esküvőre

A gyűrűpárna az esküvő fontos része, hiszen ezen a párnán lesznek azok a gyűrűk, amelyeket a párok egymás ujjára húznak az esküvői ceremónia során. A gyűrűpárna lehet egyszerű vagy díszesebb, attól függően, hogy mennyire szeretnétek hangsúlyozni a gyűrűk fontosságát és az esküvői ceremónia stílusát. A gyűrűpárna lehet különböző formájú, de a párna általában kerek vagy négyzet alakú, és lehet különböző anyagokból készült, például selyem, szatén vagy csipke. Válasszatok olyan gyűrűpárnát, amely illeszkedik az esküvői dekorációhoz és stílusához, hogy még emlékezetesebb legyen az esküvői ceremónia.

Gyűrűtartó doboz, vagy gyűrűpárna?

Az esküvőre gyűrűtartó dobozt vagy gyűrűpárnát választhatnak a párok a gyűrűk letételére és bemutatására. A gyűrűtartó dobozka általában egy kis díszes doboz, amelyben az esküvői gyűrűket őrzik és bemutatják az esküvői ceremónia során.

A gyűrűtartó doboz egy olyan kis tárgy vagy doboz, amelynek a célja, hogy rendszerezetten tárolja és elrendezze a gyűrűket. Gyakran kisebb méretű, de lehet különböző fajta és formájú, attól függően, hogy mennyi gyűrűt szeretnél benne tárolni. A gyűrűtartó lehet készült fa, műanyag, fém vagy más anyagból, és általában kompakt méretű, hogy könnyen elférjen a tároló helyiségben, például az öltözőasztalon vagy a szekrényben. A gyűrűtartó praktikus és esztétikus megoldás a gyűrűk rendszerezett tárolására és megvédelmezésére.

A gyűrűpárna pedig egy puha párnára helyezett díszes tárgy, amelyen a gyűrűket elhelyezik, és amelyet a násznép megcsodálhat. Mindkét lehetőség szép és stílusos megoldás a gyűrűk bemutatására az esküvői ceremónián.

Kutyus, vagy kicsi gyermek vigye a gyűrűpárnát?

Kisgyermek vigye a gyűrűpárnát, mert jobban illeszkedik a képzeletvilágához és kényesebb kezekkel tudja biztonságosan megfogni és átadni. A kutyus valószínűleg csak megkóstolná vagy elvinné a párnát, ami zavaró lehet a ceremónián.

Milyen gyűrűpárnák és alternatívátkat találsz náluk?

Természetesen a legnézpszerűbb a hagyományos textil párna, mely lehet mintás, vagy egyszínő, habrózsával díszítve, vagy csipke szalaggal.
Juta zsákvászon gyűrűpárna a rusztikus esküvők kedvelőinkek.

De vanank remek gyűrűpárna alternatívák is, melyik inkább gyűrűtartó dobozkák, melyek lehetnek üvegők, fából, vagy farönkből is.