Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Esküvő tervező pöttyös
    Futárral küldhető


Az esküvő tervező könyv nagyszerű eszköz lehet az esküvő tervezéséhez és szervezéséhez. Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen a jegyespárnak lépésről lépésre átgondolni és megtervezni az esküvőjüket.

Az esküvő tervező könyv általában tartalmazza az alábbiakat:

1. Check-listák és idővonalak: Ezek segítenek a pár számára, hogy nyomon kövessék az esküvő tervezésének lépéseit, és biztosak lehessenek abban, hogy semmilyen fontos dolog nem marad ki.

2. Szervező és tervező lapok: Ezek a lapok segítenek a pár számára összegyűjteni és rendezni az esküvőre vonatkozó információkat, mint például a vendéglista, a helyszínek és a szolgáltatók elérhetőségei.

3. Szolgáltatói információk: Az esküvő szervező könyv általában tartalmazza a különböző szolgáltatók elérhetőségeit és árajánlatait, hogy a pár könnyen meg tudja találni az ideális partnereket.

4. Inspiráló és ötletadó oldalak: Ezek a lapok segítenek a jegyespárnak inspirációt nyerni az esküvőjük tervezéséhez, például a dekoráció, a virágok és a ruhák tekintetében.

5. Költségvetés tervező: Az esküvő szervező könyvnek általában van egy fejezete, amely segít a pár számára nyomon követni az esküvő költségvetését, és segíti őket abban, hogy hatékonyan és gazdaságosan tervezzenek.

Az esküvő tervező könyv tehát nagyon hasznos eszköz lehet az esküvő tervezése során. Segítségével a jegyespár könnyebben irányíthatja az eseményeket, és biztos lehet benne, hogy minden részlet gondosan lesz figyelembe véve az nagy nap során.