Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Szalvéta arany pöttyökkel 20db
    Futárral küldhető
  • Papír szalvéta arany love felirattal 20db
    Futárral küldhető
  • Papír szalvéta arany metál folytonos mintával 20db
    Futárral küldhető


Esküvői szalvéták és az esküvői dekoráció

Az esküvői szalvéták fontos eleme az esküvő dekorációnak, hiszen a szalvéták segítségével lehetőség van személyre szabni az esküvői dekorációt, és hozzájárulnak a rendezvény hangulatának megteremtéséhez. A különleges mintázatú vagy színű esküvői szalvéták megfelelően kiegészíthetik az esküvői témát és stílust. Emellett praktikusak is, hiszen segítenek a rendezvény szervezésében és a vendégek kényelmének biztosításában. A szépen összehajtogatott és elhelyezett esküvői szalvéták tovább emelik az esküvői asztalok eleganciáját és esztétikáját. Összességében elmondható, hogy az esküvői szalvéták fontos és nélkülözhetetlen elemei az esküvői dekorációnak.

Esküvői szalvéták

Esküvői szalvéták mindig is fontos részét képezték a nagy napnak. Sokan nem gondolnak rájuk előre, pedig egy jól megválasztott szalvéta igazán feldobja az asztal dekorációját. Az esküvői szalvéták nagyszerű kiegészítői lehetnek az esküvői dekorációnak.

Az esküvői szalvéták lehetnek egyszerű fehérek, de akár színes mintákkal is díszíthetik az asztalt.  Lehet damaszt hatású dombornyomott is. Fontos, hogy a szalvéta menjen az esküvői témájához és hangulatához. Talán nem gondolnánk, de a szalvéta kiválasztása is jelentős szerepet játszik abban, hogy az egész esemény mennyire harmonikus és összhangban van.

Milyen esküvői szalvétát válasszak?

Számos lehetőségünk van arra, hogy az esküvő stílusához igazítsuk a szalvétákat, például az esküvői színeket, mintákat vagy akár a pár monogramját is rányomathatjuk.

Ezenkívül fontos szempont lehet a minőség és az anyagválasztás is, hiszen az esküvői asztalon a szalvéták szinte egyenlő arányban részt vesznek a dekorációban. Legyen szó elegáns, romantikus vagy akár bohém esküvőről, a szalvéták széles választékát kínáljuk.

A szalvéta tehát egy kicsi ám annál látványosabb eleme lehet a dekorációnak. A hagyományos papírszalvéta nagy színválasztékban érhető el, míg a textilszalváta az elegancia, a sokoldalú hajtogatási technika által lehet a díszes elem az esküvőnek.

Ne felejtsük tehát el a szalvéták fontosságát az esküvői tervezés során, hiszen apró részletek is sokat számíthatnak az összhatásban!