Szolgáltatóknak, rendezvényhelyszíneknek kiváló minőségű catering, vagy éttermi textíliákat is kínálunk megvásárlásra, illetve azoknak akik nem csak bérelni szeretnének. Nálunk egyetlen darabokat is tudsz rendelni, mondjuk mintának, ha csak kíváncsi vagy a minőségre.

Az éttermekben használt textíliák, mint például az asztalterítők, szalvéták, sűrűn szövött textíliákból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatók és tartósak. Az asztalterítők poliészter anyagból készülnek, míg a szalvéták lehetnek pamutból. Fontos, hogy ezek a textíliák könnyen moshatók és vasalhatók legyenek, hogy mindig tiszták és rendezettek legyenek az étteremben.

Kerek asztalterítők

Másnéven körabroszok kiválóan haszálhatók könyöklő aszatlokon és akár 12 fős körasztalon is. Mindegyik középvarrás nélkül matt fehér minta nélkül kiválóan tisztítható poliészter anyag.

Szögletes asztalterítők

Táblaasztalra való terítők tökéletesen összetolt esküvői vendégasztalokon és önmagában álló asztalon egyaránt.

Spandex székszonyák

Ez a székszoknya általában jobban illeszkedik és rugalmasabb, mint a hagyományos székleplek. A spandex székszoknyák lehetnek praktikusak a székek védelme és dekorációja szempontjából, és gyakran különleges eseményekre, mint például esküvők vagy rendezvényekre használják őket.

Az éttermi textíliák tartósságát mi sem bizonytja jobban, mithogy mi is ezket használjuk amikor tőlünk kölcsönzik az esküvői dekorációt.

Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Spandex székszoknya megvásárolható matt anyagból
  Futárral küldhető
 • Szatén masni több színben megvásárolható – 10 db
  Futárral küldhető
 • Fehér tábla abrosz, terítő megvásárolható 180x300cm
  Futárral küldhető
 • Textil szalvéta 35×35 cm vásárlás 25db
  Futárral küldhető