You are currently viewing Schanzon Együttes

Schanzon Együttes

Szívesen ajánlom figyelmébe a Schanzon Együttest.

Együttesünk két állandó tagból áll :
Schán János ( 06-30/3056954 )
Schán Gergely ( 06-30/2504427 )

 Felkészültségünk nem hagy kivetnivalót maga után. Megjelenésünk minden esetben alkalomhoz illő. Alkoholt nem fogyasztunk.

Az összes műfajban meg tudunk felelni az igényeknek. Repertoárunkat folyamatosan bővítjük. Minden korosztállyal megtaláljuk a közös hangnemet.A báli zenék mellett nagyon sok sláger zenét játszunk és nem maradhatnak el a régi lakodalmas ismert zenék sem persze csak ha igény van rá.Nagyon sok sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött vállalunk falunapi fellépéseket, lakodalmakat és egyéb rendezvényeket.Zenei felszerelésünk nem hagy kivetni valót maga után.Falunapokon nagyon sok sztárvendéggel( Kaczor Ferenc, Bunyós Pityu,Tesók, V-zoy, Jolly és a románcok, Bódi Csaba, Stefano, Tajtiboy, Demjén Ferenc) dolgoztunk már együtt, akik elismerően nyilatkoztak hang és fénytechnikánkról.Az est színvonalát igény esetén lézer show-al és füsttel is fokozzuk.

Árainkat kedvezően alakítottuk ki.

Együttesünk meghallgatására is lehetőséget biztosítunk. Fellépéseinken készséggel látjuk Önt. A megadott telefonszámokon, illetve együttesünk e-mail címén tájékoztatást adunk rendezvényeinkről.

E-mail : schanzonegyuttes@citromail.hu

Egy kis ízelítő belőlünk 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=2-5cgKYd33w

Zenei előadásunkba bele tud hallgatni az esküvő-center.hu oldalon, a youtube-on, valamint elérhetőek vagyunk a facebookon is.

www.schanzon-egyuttes.hu oldalon a vendégkönyv cím alatt a visszajelzések is megtekinthetőek eddigi munkáinkról,videókat,buli fotókat és egyéb elérhetőséget is megtalál rólunk.

Tisztelettel:  Schanzon Együttes

Szabó Lajos

Szerkesztő