www.OltárElőtt.hu • Esküvői dekoráció bérlés és party kellékek webáruház

Ami történetünk is a saját Nagy napunkkal kezdődött, ahogy az esküvői szakmában a legtöbbeknek. Több mérföldkő és hosszú út vezetett a jelenlegi formánkhoz. Volt lehetőségünk majd egy évtizeden keresztül dekoros csapatunkkal megismerni az esküvők és rendezvények azon hátterét, melyet még a párok sem ismerhetnek. Az évtizedes tapasztalat segített abban, hogy megismerjük a lehetőségeket, a kellékeket, az igényeket és az embereket.
A legnagyobb mérföldkő mégis talán az volt, amikor mindennek hátat fordítottunk és előre tekintve sikerült olyan üzleti modellt felállítani, mely megállja a helyét az egyediségének köszönhetően. Emiatt az ország legnagyobb kölcsönzője lettünk néhány év alatt. Ugyanis hétről hétre nem egy-kettő, de nem is néhány 10, hanem jóval több rendezvényen dolgoznak bérelhető kellékeink ország szerte, melyekre sok esetben már várólistákat vezetünk.

Sikerünkkel piacot teremtettünk

A legjobb visszajelzés arra, hogy jól csinálunk valamit, nem csak az ügyfelek visszajelzése. Hanem az, hogy számtalan vállalkozás vette át a működésünket részben, vagy egészben.

Dekoráció bérlés

Miben vagyunk mások?

Nagyon sok party bolt, webáruház és dekoros között nem egyszerű kiemelkedni. A termékek és a szolgáltatások általában hasonlóak. Ez volt az egyik legnagyobb kihívás. Mi a háttérben folyó munkákban látjuk a hatalmas különbséget. Kellék kölcsönzőként, nem csak egyszerű kereskedő cég vagyunk. A kellékek ki- és visszavétele, valamint az újra kiadhatóvá varázslás (mosás, vasalás…) a munkánk fele. Ezt kell összehangolnunk a mindennapok vásárlási igényeivel, ezért is az egyedi nyitva tartásunk. Ezt megoldandó, amint csak lehet automatizáltunk a háttérben. Közvetlen szoftveres kapcsolatunk van a futárszolgálattal, a bankunkkal, a számlázó rendszerünkkel és a beszállítóinkkal. Ez segít abban, hogy munkaköröket spórolva, alacsonyan tudjuk tartani az árainkat úgy, hogy az nem megy a minőség rovására.

Ami ennél is fontosabb, hogy a szerződést valódi céggel kötöd.

Nem pedig ÁFA-val trükköző vállalkozókkal, akikkel csak személyesen lehet szerződést kötni, ha lehet egyáltalán. Mi adófizető, fehéren működő cégként garantálni tudjuk a ránk eső kötelezettségeket.

Dekoráció bérlés

Miben vagyunk egyediek?

Kellék kölcsönzők előttünk is voltak. Azonban mi már nem “kockás füzetben” vezettük a bérléses rendeléseket. Amiben úttörők voltunk az az, hogy webáruházunk mellé egy egyedi szoftvert fejlesztettük, mely összefogja a bérléses rendeléseket, a kellékeket és a mindennapok ügyvitelét. Ez az egyedi rendszer garantálja, hogy nem esik ki egy lap a “kockás füzetből”, ez a rendszer figyel arra, hogy ne legyen keresztbe foglalás, mindenki határidőre kapja meg, amit rendelt. Szinte minden héten van olyan, akinek más szolgáltató valamiért nem tudja teljesíteni a rendelését és végül nálunk köt ki.  Ez tesz minket egyedivé a mai napig.

www.OltárElőtt.hu • Esküvői dekoráció bérlés és party kellékek webáruház

BÉRELHETŐ KELLÉKEINK

Kellékeink rendezvényeken​

Folyamatosan gyűjtjük a megrendelőink által beküldött saját maguk által dekorált rendezvények képeit, melyeken kellékeink láthatók.

Amire büszkék vagyunk

Vélemények rólunk


Közösségi oldalakból, vagy közvetlen nekünk küldött visszajelzések megrendelőinktől

Kellékeink rendezvényeken


Tekintsd meg kellékeinket további képeken, melyeken dekorosok, vagy párok dekoráltak

Miért válassz minket?


Számtalan érv mellett összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabb érveket, hogy miért válassz minket