A mi történetünk is a saját Nagy napunkkal kezdődött, ahogy az esküvői szakmában a legtöbbeknek. Több mérföldkő és hosszú út vezetett a jelenlegi formánkhoz. Volt lehetőségünk majd egy évtizeden keresztül dekoros csapatunkkal megismerni az esküvők és rendezvények azon hátterét, melyet még a párok sem ismerhetnek. Az évtizedes tapasztalat segített abban, hogy megismerjük a lehetőségeket, a kellékeket, az igényeket és az embereket.
A legnagyobb mérföldkő mégis talán az volt, amikor mindennek hátat fordítottunk és előre tekintve sikerült olyan üzleti modellt felállítani, mely megállja a helyét az egyediségének köszönhetően. Emiatt az ország legnagyobb kölcsönzője lettünk néhány év alatt. Ugyanis hétről hétre nem egy-kettő, de nem is néhány 10, hanem jóval több rendezvényen dolgoznak bérelhető kellékeink ország szerte, melyekre sok esetben már várólistákat vezetünk.

Sikerünkkel piacot teremtettünk

A legjobb visszajelzés arra, hogy jól csinálunk valamit, nem csak az ügyfelek visszajelzése. Hanem az, hogy számtalan vállalkozás vette át a működésünket részben, vagy egészben.

BÉRELHETŐ KELLÉKEINK

Miben vagyunk mások?

Nagyon sok party bolt, webáruház és dekoros között nem egyszerű kiemelkedni. A termékek és a szolgáltatások általában hasonlóak. Ez volt az egyik legnagyobb kihívás. Mi a háttérben folyó munkákban látjuk a hatalmas különbséget. Kellék kölcsönzőként, nem csak egyszerű kereskedő cég vagyunk. A kellékek ki- és visszavétele, valamint az újra kiadhatóvá varázslás (mosás, vasalás…) a munkánk fele. Ezt kell összehangolnunk a mindennapok vásárlási igényeivel, ezért is az egyedi nyitva tartásunk. Ezt megoldandó, amint csak lehet automatizáltunk a háttérben. Közvetlen szoftveres kapcsolatunk van a futárszolgálattal, a bankunkkal, a számlázó rendszerünkkel és a beszállítóinkkal. Ez segít abban, hogy munkaköröket spórolva, alacsonyan tudjuk tartani az árainkat úgy, hogy az nem megy a minőség rovására.

Ami ennél is fontosabb, hogy a szerződést valódi céggel kötöd.

Nem pedig ÁFA-val trükköző ÁFA fizetési kötelezettségen kívüli vállalkozókkal, akikkel csak személyesen lehet szerződést kötni. Mi adófizető, fehéren működő cégként garantálni tudjuk a ránk eső kötelezettségeket.

Dekor kellék kölcsönző webáruház

Miben vagyunk egyediek?

Kellék kölcsönzők előttünk is voltak. Azonban mi már nem “kockás füzetben” vezettük a bérléses rendeléseket. Amiben úttörők voltunk az az, hogy webáruházunk mellé egy egyedi szoftvert fejlesztettük, mely összefogja a bérléses rendeléseket, a kellékeket és a mindennapok ügyvitelét. Ez az egyedi rendszer garantálja, hogy nem esik ki egy lap a “kockás füzetből”, ez a rendszer figyel arra, hogy ne legyen keresztbe foglalás, mindenki határidőre kapja meg, amit rendelt. Szinte minden héten van olyan, akinek más szolgáltató valamiért nem tudja teljesíteni a rendelését és végül nálunk köt ki.  Ez tesz minket egyedivé a mai napig.

BÉRELHETŐ KELLÉKEINK

Kellékeink rendezvényeken​

Dekorációs kellékeinkből összeállított esküvők és rendezvények

Folyamatosan gyűjtjük a megrendelőink által beküldött saját maguk által dekorált rendezvények képeit, melyeken kellékeink láthatók.

Világos taupe masni fényfüzéres főasztal háttérrel és martinis vázás asztaldísszel

Amikre büszkék vagyunk

Visszajelzéseink

5,0
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5-ből ( 98 értékelés alapján )

Közösségi oldalakból, vagy közvetlen nekünk küldött visszajelzések megrendelőinktől

Kellékeink rendezvényeken

Tekintsd meg kellékeinket további képeken, melyeken dekorosok, vagy párok dekoráltak

Miért válassz minket?

Számtalan érv mellett összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabb érveket, hogy miért válassz minket