Miért válassz minket?

Alegjobb visszajelzés arra, hogy jól csinálunk valamit, nem csak az ügyfelek visszajelzése. Hanem az, hogy számtalan vállalkozás vette át a működésünket részben, vagy egészben.

Soha sem követtünk másokat. Mi voltunk azok, akik teljesen új látószögből közelítettük meg a dolgokat. Melyekből aztán többet át is vettek mások. Ez a legbiztosabb visszajelzés arra, hogy jól csináljuk, amit csinálunk.
Cégünket tehát nem mások mintájára építettünk fel. Teljes mértékben saját ötletek elképzelések és a piaci igények alapján. Több területen újítottunk, másképp csináltunk sok mindent, mint mások, mely minden esetben kifizetődőnek bizonyult.

Számtalan további érv mellett összegyűjtöttük a legfontosabbakat

A szerződést valódi céggel kötöd

Nem pedig ÁFA-val trükköző vállalkozókkal, akikkel csak személyesen lehet szerződést kötni, ha egyáltalán lehet. Mi adófizető, fehéren működő cégként garantálni tudjuk a ránk eső kötelezettségeket.

Nincsenek további költségek

Textilek esetén az ár tartalmaz minden felmerülő költséget (mosás, vasalás). A textileket frissen mosva és vasalva kapod (futár esetén természetesen kellhet egy vasalás), melyet utána mi tisztíttatunk ki.

Áraink bruttó árak, melyek tartalmaznak mindent

Áraink már tartalmazzák az ÁFA-t és minden felmerülő költséget. Bérlés esetén pedig nem napra, hanem bérlés időtartamára (alkalomra) szól a megjelenített ár.

A szerződés online jön létre

És azonnal a visszaigazolásunkkal. Nem pedig majd átvételkor, vagy egyáltalán nem. Mindkét fél felé a webáruházban, a rendelés leadásakor elfogadott ÁSZF a biztosíték.

Áfa-s számlát kapsz

Cégünk teljesen fehéren működik. Minden hivatalos, vásárlásról és bérlésről is szerződés jön létre, ami alapján ÁFA-s számlát kapsz. Biztosítva ezzel fogyasztó jogaid.

Gyors ügyfélszolgálat

Sok-sok termékünk foglaltsága és készlete percről percre változik. Ezért ha ügyintézésről van szó nekünk is gyorsnak kell lenni. Ezért szakítva a telefonos ügyfélszolgálat hagyományával (ahol hosszasan csak egy emberrel lehet ügyet intézni), emailben kommunikálva egyszerre többeknek és bővebben, vizuálisan (linkek, képek segítségével) tudunk segíteni.

Segítség munkaidőn túl is

Olyan tudásbázist építettünk, mely megválaszol minden kérdést, amit ügyfélszolgálatunknak tennél fel, ráadásul 0-24 órában. Az évek alatt feltett valamennyi kérdést tartalmazza kereshető formában a válaszokkal együtt.

Nincs magára hagyott rendelés

Mindent megadunk ami a sikeres végeredményhez szükséges. Tudjuk, hogy hatalmas a forgatag a szerzés terén az utolsó napokban. Azért úgy alakítottuk ki oldalunkat, hogy a legnagyobb segítség legyen. A rendelésed tartalmát, a szerződésed a profilodban bármikor megnézheted. Emlékeztetőket kapsz a szerzvezés időszakában, átvételkor és visszajuttatáskor is.

Több mint 10 év tapasztalat

Mely megtanított minket, hogy tudjuk melyik félnek mire van szüksége. Ezen tapasztalatok alapján alakítottuk ki működésünben ezeket a pontokat, és vetettük össze azokkal, akik próbálják utánunk csinálni.

Mire figyelj, ha mégis mást választasz?

Számos szolgáltató jó ötletnek tartja amit csinálunk, és úgy gondolják, hogy hozzánk hasonló megoldásokat alkalmaznak.
Azóta számtalan dekoros és rendezvény helyszín adja bérbe a kellékeit, de Ők nem rendelkeznek azokkal a héttérel, mely valóban garantálja a bérlést.

Másoknál az árak NEM bruttó árak

Mások nem webáruházként működnek. Így nem kötelesek a bruttó árat kiírni, melyet tőlünk a fogyasztóvédelem és az alapvető kereskedelmi etika követel meg. Ha más jóval olcsóbb, akkor nála vagy nettó ár van, vagy valami nincs az árban (pl, mosás, vasalás). Nálunk bruttó árak vannak, mely nem tartalmaz további költséget.

Másoknál lehet, hogy a rendelésed mögött nincs szerződés

Mások füzetekben és naptárakban vezetik (ha vezetik), hogy melyik kelléket mikor és kinek kell adni. Az emberi hibák lehetősége végtelen. Talán átvételkor kapsz valami papírt, de addig semmi sem garantálja a kelléket számodra. Gyakorlatilag szerencsejáték, hogy tényleg megkapod-e a kelléket, amit emailben/vagy szóban (telefonon) megrendeltél. A rendelésed nálunk saját CRM ügyviteli rendszerünkbe kerülnek a rendelések.

Mások további költséget rakhatnak a végösszegre

A bérelhető textilek, ha jóval olcsóbbak, akkor külön felárként számolják fel a mosatás és vasalás költségét, mellyel jó eséllyel csak utólag szembesülsz. Nálunk minden költség benne van már az árban. A textileket tisztán, vasalva kapod, melyet mi tisztíttatunk használat után.