You are currently viewing Kutyaruhák, kiegészítők az esküvőd hangulatához igazítva

Kutyaruhák, kiegészítők az esküvőd hangulatához igazítva

Közeledik a Nagy Nap? Nem felejtettél el valamit?

KOTI ® kutyaruha

Kitűztétek az esküvő időpontját, kiválasztottátok már a helyet. Az esküvői ruha lefoglalva és a csokor is már megrendelve. A meghívók hamarosan elkészülnek… Na de nem felejtettél el valamit? Gondoltál arra, hogy az Életed egy másik fontos szereplője is jelen legyen ezen a különleges eseményen? Az, aki ott van veled a mindennapjaidban, aki epekedve vár és rohan hozzád az ajtóban, mikor hazaérsz. Aki ugyanúgy az életed része, mint az,  akivel éppen a házasságodat tervezed. A kedvenc kutyusod sem maradhat le erről a fontos eseményről! A Nagy Napon Ő is valami különlegeset érdemel, valami olyat, ami az egész ceremóniába beleolvad. Az ő megjelenését is varázsold különlegessé, akár egy kis csokornyakkendővel, nyakdísszel, vagy ha bevállalósabb vagy, akkor alkalmi kutyaruhával vagy frakkal. Ha egyedi elképzelésed van, az sem probléma, várom a megkeresésedet, hogy egyeztetni tudjunk.
Az elmúlt 15 év alatt számos média szereplés kísérte utamat, a munkáimat láthattad többek között: : Fem3 Café – Kutyával esküvőre, Blikk, Tv2-Édes Élet, Duna tv, Judy esküvője, Steiner Kristóf Özge kutyáján és számtalan esküvőn, ahol talán ott ültél a násznép soraiban.

KOTI ® kutyaruha

Most pedig eljött a pillanat, hogy te is és kedvenced is  a középpontba kerüljön. 
Alkossunk együtt, az egyedi igényeidet, kéréseidet megpróbálom megvalósítani, hogy a Nagy Napod a kedvenced kíséretében is felejthetetlen legyen.

KOTI ® kutyaruha

Ha személyesen szeretnél eljönni, szeretettel várlak a KOTI ® kutyaruha szabóságomba:

Pápa, Hatodik utca 13. (előzetes egyeztetés szükséges)
Küldhetsz emailt is: timea@eskuvoikutyaruha.hu
Vagy hívj bátran: +3620 3864069
Inspirálódj a weboldalaom: www.eskuvoikutyaruha.hu
Csatlakozz hozzánk a Facebookon, Instagramon: eskuvoikutyaruha

KOTI ® kutyaruha

Szabó Lajos

Szerkesztő