You are currently viewing Indusztriális stílus, nyugati miliő, álomesküvő
Beklit Kollázs

Indusztriális stílus, nyugati miliő, álomesküvő

Hangulat Bakelit Multi Art Center esküvő

Törött ablakok, sokat látott macskakövek… Lépdelj tovább, és hidd el, a gyártelep meg fog lepni téged!  

Ha szereted az extravagáns helyeket, a nem mindennapi megoldásokat, a különlegességet, ha a bohém megoldások kedvelője vagy, tetszenek a Nyugat-Európai és New York-i mintára létrehozott központok, akkor válaszd bátran esküvőd helyszínéül a Budapesten különleges környezetben található, indusztriális stílust képviselő Bakelit Multi Art Centert!

Bakelit Multi Art Center esküvő

Indusztriális stílus, különleges esküvő

A Bakelit Multi Art Center a volt Hazai Fésűfonó és Szövőgyár területén található, amely az 1920-as évektől kezdve olyan lendülettel működött, hogy egy időben több ezer kubai nőt foglalkoztatott egy szocialista csereprogram keretén belül. Azóta van ritmus az épületben. A belvárostól mindössze 15 percre található, részben műemléki-ipari épületek között húzódik rendezvényközpontunk. A bohém, egyedi stílus mögött egy minden részletében precízen kialakított komplexum áll.

A kulturális központ adta lehetőségek mellett 2010 óta a Bakelit csapata esküvő- és rendezvényszervezéssel is foglalkozik. Számos esküvőt, céges valamint magán rendezvényt bonyolítunk le.

Díszített asztalok Bakelit Multi Art Center esküvő

Akik az egyediségre fektetik a hangsúlyt számukra tökéletes választás a Bakelit Multi Art Center valóban kivételes környezete. 

Hordókon kínált friss, ropogós libatepertő, Palackpult. Két olyan dolog, amiről a jövőben biztosan a Bakelit fog a pár és a vendégek eszébe jutni.

Egy Bakelitesküvő minden részlete felejthetetlenné válik. A hatalmas Hangár elegáns vacsorateremmé változik át, melynek láttán a vendégsereg szava minden alkalommal elakad. Az élmény fokozása érdekében az ajtókat zárva tartjuk egészen a vacsora kezdetéig. A Hangárban akár 250 fős vendégsereg is a legjobb körülmények között élvezheti az eseményt. Mi pedig mindent elkövetünk azért, hogy tényleg felbecsülhetetlen élménnyel gazdagodjanak.

A 2200 négyzetméteres intézményben lehetőség van a szertartás megrendezésére, az esküvői vacsora elfogyasztására és az azt követő lagzira is. Saját 500 adagos főzőkonyhával rendelkezünk, hétpróbás séfünk pedig,- aki Budapest egyik legjobbika-, változatos menükínálattal áll a párok rendelkezésére, a vacsoravendégek elkápráztatására. A Bakelit M.A.C. üzemelteti a Factory Hostel– t, melyben szállást kínálunk a fáradt vendégsereg számára. Az ifjú pár természetesen ajándékba kapja nászutas lakosztályunkat.

Első pesti gyárszínház lévén komplexumunk teret biztosít színházi előadások, koncertek, kiállítások megrendezésére. Ebből adódóan beépített, kiváló fény- és hangtechnikával rendelkezünk. Termeinket a Palackpult köti össze, melynél a szomjazó násznép találhat enyhülést. A szülők felhőtlen szórakozása érdekében díjmentesen felajánljuk L2 elnevezésű termünket, ahol a gyermekeik önfeledten, biztonságban játszhatnak.

2014-ben nyílt tágas teraszunk ideális helyszínt biztosít a friss levegőre vágyóknak, és a dohányzó vendégeknek sem kell messzire menniük a buli helyszínétől.

A gyártelepen extravagáns zugok találhatóak, így páratlan esküvői fotók készülhetnek. 250 gépkocsi ingyenes, őrzött parkolása sem okoz gondot. A lagzi alatt a hangulat a tetőfokára hághat, hiszen a csendrendelet minket nem érint. 

Bakelit terek Bakelit Multi Art Center esküvő

A Bakelit csapata lelkesen dolgozik azért, hogy a nálunk rendezett nagy nap szép és maradandó emlék legyen.

Elég a giccsből és az egyhangúságból? Nálunk minden adott egy igazán vagány lakodalomhoz!

Rendezvényeinkről fotók az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

http://bakeliteventhall.com/hu/spaces/tereink/

http://bakeliteventhall.com/hu/gallery/

https://www.facebook.com/EskuvoABakelitben?ref=hl

Két esküvőnkről készült videó:

https://www.youtube.com/watch?v=4uNq07RxvEI&feature=youtube
http://www.youtube.com/watch?v=LgOEyJ6ml9E

 

Szabó Lajos

Szerkesztő