Hangulatvarázs

Hangulatvarázs

A Hangulatvarázs, ahogy a nevében is benne van, dekorációival mindig megteremti a megfelelő hangulatot. Válaszd ki az egyéniségedhez leginkább megfelelő stílust és mi megalkotjuk neked a legszebbet. Vezető dekoratőrünk, Keresztúri Csilla mottója: ” A jó dekoráció nem igazodik a hangulathoz, hanem megteremti azt”.

Minden esetben, amikor egy esküvői dekorációt tervezünk azzal kezdjük, hogy maximálisan felmérjük az igényeiteket, illetve mivel nem célunk, hogy minél drágább dekorációt adjunk el neked, megbeszélhetjük azt is,hogy mindezt mennyiből kell kihoznunk. Innentől pedig levesszük a válladról a terhet és lépésről lépésre segítünk kiválasztani a színeket, anyagokat, virágokat, asztaldíszeket és mindent, amire csak szükség van. Akár a meghívókat és az ültetőkártyákat is ránk bízhatod és mi ügyelünk arra, hogy a meghívó elemei az esküvődön visszaköszönjenek a vendégek számára.

Hangulatvarázs

Elmondjuk és megmutatjuk mik most a trendek, átbeszéljük mik a kötelező elemek, mik azok, amelyeket el lehet hagyni, illetve mik azok az apró, mégis látványos kis plusszok, amiktől a te esküvődre mindig, mindenki emlékezni fog. Látogasd meg oldalunkat és csodáld meg luftballon alkotásainkat. Egy luftballon kapu, oszlop, vagy bármely díszítő elem csodálatos kiegészítője lehet az esküvői dekorációnak. Győződj meg róla, hogy nálunk a lufi nem vicces. Kivéve, ha te azt akarod, hogy az legyen. Ellenben ezek a luftballon díszítések, virágokkal és organzával kombinálva szépek, elegánsak, semmi máshoz nem fogható hangulatot kölcsönöznek egy esküvőnek. A legegyszerűbb helyet is profi dekoratőr kezek mesebirodalommá változtatják számodra egy szempillantás alatt.

Hangulatvarázs

Többet megtudhatsz a Hangulatvarázsról a www.hangulatvarazs.eu oldalon, vagy keress meg minket a facebookon: www.facebook,com/hangulatvarazs

Szabó Lajos

Szerkesztő