You are currently viewing Fehér Liliom Esküvői Szalon

Fehér Liliom Esküvői Szalon

Szekszárd belvárosának szívében, hangulatos, macskaköves sétálóutcán található a Fehér Liliom Esküvői Szalon. Nem hivalkodó, mégis odavonzza az ember tekintetét az elegánsan berendezett kirakat. Már a homlokzaton feltűnnek a kellemesen lágy lila árnyalatok, amik az egész Szalon uralkodó színei. Az arculat tökéletes. A liliom a nőiesség, a tisztaság, ártatlanság szimbóluma, ehhez társulnak a lágy színek, a kecses formák, a puha szövetek, elegáns dekorációk és tetszetős bútorok. Egységes, mégis meglepő kompozíciók, ahol igazán jól megférnek egymás mellett az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhák és a szemtelenül vadító stílusirányzatok is.Aki belép, mintha picit visszacsöppenne gyermekkori álomvilágába, amikor még arról álmodozott, egyszer ő is menyasszony lesz. Minden nőnek kijár az a nap, ami csak róla szól. Ezt hivatott tökéletessé tenni a Szalon színes kínálatával, kellemes hangulatával és hozzáértő, kedves csapatával.

SzalonSzekszárd belvárosának szívében, hangulatos, macskaköves sétálóutcán található a Fehér Liliom Esküvői Szalon. Nem hivalkodó, mégis odavonzza az ember tekintetét az elegánsan berendezett kirakat. Már a homlokzaton feltűnnek a kellemesen lágy lila árnyalatok, amik az egész Szalon uralkodó színei. Az arculat tökéletes. A liliom a nőiesség, a tisztaság, ártatlanság szimbóluma, ehhez társulnak a lágy színek, a kecses formák, a puha szövetek, elegáns dekorációk és tetszetős bútorok. Egységes, mégis meglepő kompozíciók, ahol igazán jól megférnek egymás mellett az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhák és a szemtelenül vadító stílusirányzatok is.Aki belép, mintha picit visszacsöppenne gyermekkori álomvilágába, amikor még arról álmodozott, egyszer ő is menyasszony lesz. Minden nőnek kijár az a nap, ami csak róla szól. Ezt hivatott tökéletessé tenni a Szalon színes kínálatával, kellemes hangulatával és hozzáértő, kedves csapatával.

Szekszárd belvárosának szívében, hangulatos, macskaköves sétálóutcán található a Fehér Liliom Esküvői Szalon. Nem hivalkodó, mégis odavonzza az ember tekintetét az elegánsan berendezett kirakat. Már a homlokzaton feltűnnek a kellemesen lágy lila árnyalatok, amik az egész Szalon uralkodó színei. Az arculat tökéletes.

A liliom a nőiesség, a tisztaság, ártatlanság szimbóluma, ehhez társulnak a lágy színek, a kecses formák, a puha szövetek, elegáns dekorációk és tetszetős bútorok. Egységes, mégis meglepő kompozíciók, ahol igazán jól megférnek egymás mellett az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhák és a szemtelenül vadító stílusirányzatok is.Aki belép, mintha picit visszacsöppenne gyermekkori álomvilágába, amikor még arról álmodozott, egyszer ő is menyasszony lesz. Minden nőnek kijár az a nap, ami csak róla szól. Ezt hivatott tökéletessé tenni a Szalon színes kínálatával, kellemes hangulatával és hozzáértő, kedves csapatával.

RuhakA leendő menyasszony elegáns környezetben kedvére válogathat a különféle divatházak ruhái között. Creations of Leijten, Nicole Fashion Group, Maria Karin, Madeline Gardner, Mori Lee és Ronald Joyce ruhái osztoznak a kecses ruhaállványokon. Ezek a márkanevek önmagukért beszélnek, olyan stílusjegyeket hordoznak magukban, amik fontos összetevői az emelkedett pillanatnak a nagy napon. A színválaszték lenyűgöző. A klasszikus fehér ruhák szűziességet, tisztaságot sugárzó viselete, az ekrü szín kölcsönözte romantikus hangulat, a modern, pasztellszínekkel vagy éppen a meglepő, de rendkívül elegáns feketével kombinált ruha eleganciája minden igényt kielégít.

ParavanEgy menyasszonynak az esküvőszervezés során a legnagyobb feladata az álomruha kiválasztása. Ebben nyújt segítséget az udvarias eladóhölgy, akinek megnyerő kedvessége, barátságos mosolya minden feszültséget felold. A ruhapróbát rendszerint konzultáció előzi meg, hogy minél eredményesebb legyen a menyasszony ízlésének érvényesülése a döntéshozatal során. A próbákhoz kialakított tágas helyiségben hatalmas tükör előtt győződhet meg maga a menyasszony is arról, hogy a választott ruhák közül melyik lesz az igazi. A szégyenlősebbeknek csinos paraván nyújt kellő diszkréciót, a kísérőknek pedig puha székek, puffok állnak rendelkezésre a kényelmet szolgálva.

Ha feltámad a menyasszonyban az érzés: „Ez az! Ebbe beleszerettem!”, a kérdés el van döntve, megtalálta a tökéletes ruhát. Ezt követően természetesen –amennyiben szükséges- egy újabb próba alkalmával jön a méretre igazítás, mellyel a ruha maradéktalanul illeszkedik majd viselőjéhez a nagy napon.

CipokNem probléma ezentúl a menyasszonyi cipő vásárlása őszi-téli szezonban sem, hiszen folyamatosan bővülő választékkal, számos méretben állnak rendelkezésre a Szalonban a szemrevaló lábbelik, szintén minden kívánalomnak megfelelve, a finom, visszafogott stílustól az igazán dögösig. Azonban a külcsín még nem minden! A fehér és ekrü színekben kapható, minőségi szaténból készült, esetenként kristályokkal, gyöngyökkel díszített menyasszonyi cipő amellett, hogy a leggyönyörűbb ruhák méltó kiegészítője, rendkívül kényelmes, ami az órákon át tartó viseléskor ugyancsak nem elhanyagolható szempont.A felsoroltakon kívül találunk még impozáns estélyi ruhákat, amik menyecskeruhaként is kiválóan funkcionálnak, de szalagtűző bálokra, estélyekre is megfelelő választásnak bizonyulnak.

Akár már kiléptünk az eladósorból, akár még csak tervezzük házasságkötésünket, minden bizonnyal minden hölgy szívét megdobogtatják a csodás ünnepi viseletek, és talán a kirakat előtt állva titokban, gondolatban mind besuhanunk, hogy magunkra ölthessük egyik-másik csodát. Önkéntelenül is mosoly szökik az arcunkra, ahogy kislánykori álmainkra gondolunk, vagy ahogy felidézzük a mi magunk nagy napját.

Fehér Liliom Esküvői Szalon
7100 Szekszárd, Garay tér 16.
Tel.: +36 20 336 4340
www.feherliliomszalon.hu
www.facebook.com/FeherLiliomSzalon

Szabó Lajos

Szerkesztő