Oldalunkon sütiket (cookie) használunk.

Kellék kölcsönző

MonartDesign

MonartDesign
MonartDesign
06702637130
Budapest
1173
Budapest
Köröstói utca

Molnár Mónika vagyok, a Monart Design megálmodója és megalkotója.

Sok menyasszony szeretné megtartani az esküvő után csokrát. A csokortartósításnak ma már számtalan módja létezik. Én egy olyan megoldást kínálok, – nem csak menyasszonyok számára, – mely segítségével örök életre megőrizhetjük a Nagy Nap meghitt pillanatát egy csokorba zárva. De ajándékozhatjuk szeretteink számára évfordulóra, születésnapra, vagy a Nagy Napot emlékezetessé tehetjük egy tartós csokorral akár az Örömanyák, akár a koszorúslányok számára is. Kedveskedhetsz virágos hajdísszel, kitűzővel, csuklódísszel.
Nem ékszercsokrokat kínálok tucatvirágokból, hanem valóban egyedi kézzel készített organza és horgolt virágokkal dolgozom, melyeket az általam nagy gonddal válogatott művirágokkal egészítek ki, egyénre szabottan. Munkám során a tökéletességre, a harmóniára és a minőségre törekszem.
Gyere és álmodj velem!
A csokrokat kedvenc stílusodban készítem el, legyen az elegáns vagy merész, laza tengerparti, vagy vibrálóan tüzes, fiatalosan bohókás, vagy egészen extrém, romantikus vagy vintage, de a tematikus témára, az évszakok sajátosságaira is nyitott vagyok.

  • MonartDesign
  • MonartDesign
  • MonartDesign

Az üzenet elküldve a szolgáltatónak

Please log in to be able to send messages to the listing owner.

Chat ügyfélszolgálat

Itt tudsz tőlünk kérdezni. De a leggyakoribb alábbi kérdésekre NEM a chat-en, vagy telefonon kapod meg a választ, hanem oldalunkon:

A kellékek foglaltságáról

Hogyan működik a bérlés?

Mi mennyibe kerül?

Hol vagyunk / Elérhetőségeink?

Rendelésemről bármi kérdés

Rendelésem módosítása

Érdemes itt kezdened, itt mindent megtalálsz: Vásárlói és bérleti tájékoztató

Tehát ha olyan kérdésed van, ami nem található meg oldalunkon, akkor kérdezd chaten ügyfélszolgálatunkat:

Tovább az chat-re