Oldalunkon sütiket (cookie) használunk.

Kellék kölcsönző

Juhász Nándor Ceremóniamester

Juhász Nándor Ceremóniamester
Juhász Nándor Ceremóniamester
06204445440
Bács – Kiskun megye
6000
Kecskemét
Kecskemét

Kedves szerelmes ifjú pár, házasulandók!
Juhász Nándor vagyok, rendezvényszervezői diplomával és több éves szakmai tapasztalattal ceremóniamesterként segítem esküvőtök sikerességét.
A ceremóniamester feladata nagyban hasonlít a vőfélyéhez, de kommunikációja, viselkedése és megjelenése mindig az ifjú pár igényeihez alkalmazkodik. A ceremóniamester nemcsak az esküvő napján dolgozik, ő a felkéréstől kezdve folyamatosan tartja a kapcsolatot a szerelmes párral és az előkészületi munkákat levezeti, az elvégzendő feladatokat kézben tartja, a döntési helyzetben szakszerű tanácsokat biztosít. Az esküvő napján a megrendelő igényeihez alkalmazkodva levezeti a ceremóniát, gondoskodik a vendégek jó hangulatáról, kiszolgálásáról és a legapróbb részletekre is odafigyelve lehetősége szerint az ifjú pár és a vendégsereg felmerülő igényeit kielégíti. Irányítja a fotóst, a videóst, a pincéreket, a zenészeket és az esküvőn szolgálatot biztosító személyzetet. Folyamatosan kommunikál a vendégekkel és minden problémát megold, hogy az ifjú pár családtagjai is munka és gondok nélkül élvezhessék a nagy napot. A ceremóniamester nem rímekben beszél, hanem a mai modern kornak megfelelően kommunikál. Fontos, hogy a ceremóniamester általában nem főszereplő, hanem olyan segítő, aki ha kell, irányít, ha kell, szónokol, ha kell, felszolgál… A jó ceremóniamester megkönnyíti mindenki munkáját!
Várom hívásotokat! Az első találkozás semmilyen kötelezettséggel nem jár. Hívjatok bizalommal!

Az üzenet elküldve a szolgáltatónak

Please log in to be able to send messages to the listing owner.

Chat ügyfélszolgálat

Itt tudsz tőlünk kérdezni. De a leggyakoribb alábbi kérdésekre NEM a chat-en, vagy telefonon kapod meg a választ, hanem oldalunkon:

A kellékek foglaltságáról

Hogyan működik a bérlés?

Mi mennyibe kerül?

Hol vagyunk / Elérhetőségeink?

Rendelésemről bármi kérdés

Rendelésem módosítása

Érdemes itt kezdened, itt mindent megtalálsz: Vásárlói és bérleti tájékoztató

Tehát ha olyan kérdésed van, ami nem található meg oldalunkon, akkor kérdezd chaten ügyfélszolgálatunkat:

Tovább az chat-re