Ezen az oldalon a tervezésben szeretnénk segíteni azzal, hogy összeszedtük a legfontosabb információkat a működésünkről, illetve általánosságban az esküvői dekoráció világáról.

Rólunk

Itt cégünk működéséről olvashatsz, illetve mi a menete annak, ha minket választasz

Miben vagyunk mások?

Feladatunknak tekintjük a stílusteremtést és a részletek kidolgozását.
Mindezt úgy, hogy a színeket és a kellékek nagy részét meg is tudjuk előre mutatni bemutató termünkben.
Valamint nem tételes árajánlatot adnunk, hanem a dekorációra szánt végösszegben kell megegyeznünk. Ezért nincsenek utólag felmerült költségek, kiszállási díj… és hasonló tételek.

Áraink, avagy hogyan adunk árajánlatot?

A végösszeg ugyanis gyakorlatilag mindentől függ, amit nem lehet egy néhány soros e-mailből megközelítőleg sem kikalkulálni. A személyes találkozó alkalmával meg tudjuk mutatni a kellékeinket is bemutatótermünkben.
A beszélgetés alatt két út lehetséges:

  1. Átbeszélhetjük a koncepciót és részleteket, amire mi nem tételes árajánlatot, hanem egy végösszeget mondunk.
  2. Ti mondjátok meg mi az az összeg amit a dekorációra szántok. (általában ez a célravezetőbb megoldás) Átbeszéljük a részleteket és megmondjuk miből mennyi, vagy mekkora fér bele abba az összegbe.

Ezért árajánlatot csak személyes találkozón átbeszélt részletek ismerete után tudunk adni.

Tehát árversenyben nem veszünk részt (ezért: kattints ide 🙂 ), illetve másfél soros e-mailekre nem tudunk érdemben válaszolni.

Akkor mégis hogyan tudom meg mennyibe kerül?

Persze, tudni kell, hogy melyik dekoros mennyiért dolgozik. De biztos, hogy a legjobb ár kell?
Ha úgy állsz neki, hogy összehasonlítgatod a szolgáltatók árait, akkor garantált, hogy a legolcsóbb helyen olyan áll, akinek garantáltan pénzkidobás a munkájáért pénzt adni.
Ezért dekoros casting-oláson, árversenyben akár kör-email által, akár telefonban nem veszünk rész, így tételes árajánlatot sem adunk.

Tehát az árat Te döntöd el.

Minden esküvőnek van egy költségvetése, illetve egy összeg amit dekorra szán. Ennyi a végösszeg. A mi dolgunk eldönteni, hogy ebbe mi fér bele.
Mi is annyiért dolgozunk mint más, kezdetnek ez elég kell, hogy legye.
És ha minket szeretnétek, akkor csak egy beszélgetés után tudhatjuk, hogy minket választotok-e, illetve Mi el tudjuk-e vállani a munkát.
Ha a két fél meg tud egyezni, akkor jöhetnek a részletek és a szerződés kötés.

Mi a feladata a dekorosnak, mi van az árban?

A dekoros feladata messze nem csak a kivitelezés. Első sorban a megálmodott stílus megteremtése, valamint a részletek kidolgozása. A végösszeg ezeket tartalmazza.

Stílus tervezésről

Attól, hogy az éppen aktuális trendekből kiemelsz egy-egy dolgot még nem lesz a dekornak stílusa. A pár akár mennyire is elássa magát az interneten, csak a saját esküvőjével kapcsolatban lesz tapasztalata. Csapatunk viszont már sok-sok esküvőn és divathullámon van túl, melyet a stílustervezés terén hasznosan és kreatívan tud kamatoztatni.

Teljes kivitelezésről

Sokan azt gondolhatják, hogy a dekoros reggel jön feldekorál és elmegy. Másnap pedig jön és leszedi. Ez így is van, ám kiegészítve azzal, hogy az egyéb megrendelt tételek már a rendezvény előtt 1-2 héttel elkezdenek készülni. A virágok megkötése mennyiségtől függően akár több nap is lehet.

Maga a dekorálás is minimum fél nap, nagyobb rendezvény esetén előtte még egy nap.
A rendezvény után pedig minden ami használva volt újra tisztává kell varázsolni (székszoknyák, masni, dekor-méteranyagok). Ami azok mosását és vasalását jelenti.

Bemutatóterem

Az árban való megállapodáshoz szükség van a részletek ismeretéhez. Ehhez legjobb megoldás egy személyes találkozó, ahol meg tudjuk mutatni a kellékeink nagy részét is melyekkel dolgozunk.
A helyszín ismerete másodlagos. Ugyanis az amit közösen kitaláltunk, már a mi feladatunk megoldani, hogy az úgy is nézzen ki a helyszínen. (a legtöbb népszerűbb helyszínt eleve ismerjük)

A bemutatótermünk csak időpont egyeztetést követően látogatható! Időpontokat csak csütörtöki és pénteki napokon tudunk adni 8:00 és 19:30 között.

Miért? Mert általában sok a kérdés melyet meg kell válaszolnunk, így egyszerre csak egy párral tudunk foglalkozni érdemben.

Ha dekorost választasz

Mit kell figyelembe venned, ha dekorost választasz. Legyen más, vagy mi.

Ha minket választasz, a megbízás menete

A legelső lépés felvenni velünk a kapcsolatot és kérj időpontot bemutatótermünkbe. Ezt itt tudod megtenni: Elérhetőségeink
A részleteket átbeszéljük és megmutatjuk a kellékeket amik rendelkezésre állnak.
Ha az általatok megállapított dekorációra szánt keret felette van a minimális megrendelés összegének, akkor a következő lépés a szerződés tervezet átküldése. MI MINDENKIVEL SZERZŐDÉST KÖTÜNK!
A szerződés tervezet elfogadása után létrejöhet a szerződés.

Ha nem minket választasz

Mivel mindig van aki olcsóbban csinálja, biztosan fogsz kérni másoktól is árajánlatot. Fontos, hogy megnézd mi van az árban.
Miért? Mert ha találsz valakit aki 5 Ft-ért olcsóbban rakja fel a székszoknyákat, a legtöbb esetben lesz olyan megbújt tétel amitől a végösszeg drágábbra jön ki...
Mi nem alkalmazunk ilyen üzletpolitikát. Éppen ezért nem adunk tételes ajánlatot sem, hanem egy végösszeget, amiért a feladatot vállaljuk el. Nem fogunk plusz számlát kiállítani, csak mert a mennyezetre 8 selymet beszéltünk meg, de megkívánta, hogy 12 legyen.

Ha Te szeretnéd dekorálni a saját esküvőd

Amennyiben nem komplett dekorációt szeretnél, vagy csak a kellékekre van szükséged, akkor webáruházunkat tudjuk javasolni

Ha túl kevés tételre van szükséged, hogy egy dekoros elvállalja a munkát, vagy ha a dekorációd magad szeretnéd megoldani, a kellékeket webáruházunkban is kibérelheted. Elvitellel saját magad is feldekorálhatod az esküvőd.

A kellékek bérlése nem napi díjas, jellemzően csütörtöktől hétfőig lehetnek nálad a bérelt kellékek ( pénteki és szombati rendezvény esetén)

Tekintsd meg webáruházunkban található kellékeket, valamit olvasd át Bérleti és vásárlói tájékoztatónkat: