Mary Jane
Mary Jane

Chrysalis Esküvői Szalonok – www.chrysalis-eskuvo.hu  

„Egyszer volt, hol nem volt” a legújabb DreamON esküvői ruha kollekció.

Chrysalis Esküvő bemutatja a DreamON Bridals legújabb „Fairy Tale” kollekcióját, amit a legromantikusabb tündérmesék ihlettek.

Az esküvői ruhákra a rendkívül minőségi és exkluzív csipkeválasztás a jellemző. A páratlan tervezői megoldások, a finom és értékes díszítőelemek, a flitterek és gombok, a gazdag anyaghasználat a legjobbak közé emelik a Dreamon esküvői ruhákat.

Minden megalkotott DreamON ruhának van egy története, ami a menyasszonyokon keresztül válik igazán meseszerűvé. Ismerkedj meg a minőséggel és a márkával személyesen is, hogy megtapasztald a különlegesség élményét.

Clementine

Ha az idei esküvődet szervezed és a ruhaválasztás előtt állsz, akkor a Chrysalis nyári kedvezményeit ajánljuk a figyelmedbe. Válogass a szebbnél szebb modellek közül, és élvezd ki kedvezményes ajánlatainkat, akár a kölcsönzési ár 40%-áig.

Új esküvői ruhakollekció érkezett a Chrysalis Üzletekbe, ami egy újabb ok, hogy felkeresd a Chrysalis Szalonok valamelyikét.  A frissen érkezett ruhák nemcsak minőségiek és divatosak, de az első felvétel és az exkluzív megjelenés kiváltáságát nyújtják a menyasszonynak.

Arabica

Chrysalis Szalonok nagy választékban kínálnak eladásra is esküvői ruhákat az első felvételtől a teljesen egyedi modellekig.

A „Stir Up” alkalmi ruha kollekció garantáltan felrázza a kedvet az ünneplésre. Szexi tervezői megoldások, merész színek és fenséges anyagok jellemzik a ruhákat, ami a nagybetűs NŐ kollekciója.

2

Ismerd fel a Chrysalis által forgalmazott DreamON ruhákban, a népszerű tündérmesék szereplőit, és légy részese a varázslatnak.

www.chrysalis-eskuvo.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő