You are currently viewing Chrysalis Esküvői szalon

Chrysalis Esküvői szalon

A Chrysalis Esküvői Szalonok 2015-ös kollekcióját a nemzetközi divatvilág újításai, valamint a hazai igények formálták.

ShapireAmi a kifutón extravagáns és sokkoló, az a következő pillanatban használatra kész a mindennapi divatéletben. A különleges vállmegoldással készített esküvői ruhák, a könnyű anyagok, a csipkék és a finoman árnyalt színek, a 2015-ös esküvői divatot és a Chrysalis Esküvő kollekcióját is izgalmasan befolyásolták. Hódítanak az ejtett vállú ruhák ugyanúgy, mint a magasan záródó nyakmegoldások. A mély dekoltázs végigfuthat a ruha hátán, de a teljesen zárt vonal is utat tört magának. A Chrysalis Esküvő által forgalmazott menyasszonyi ruhák az esztétikai érzékünkön túl az érzelmeinket is stimulálják.

A lágy anyagok, mint a tüll keveredik az összefüggő és applikált csipke feltéttel. A míves textilek, és az értékes hímzések jól érvényesülnek a letisztult, de egyáltalán nem unalmas szabásvonalon. Helyenként az anyag áttetsző és előtűnik a menyasszony bőre, néhol sejtet máshol meg láttat. A barack és a púder szín maradt, és hozzá felzárkózott a menta és világoskék az esküvői ruhákon is.  A habos szoknya ismét kínálja magát, de az alakot megmutató sellős vonal is tartogat újdonságokat.

A 2015-ben házasodó menyasszonyoknak a Chrysalis Esküvő újonnan bemutatja a francia „The Sposa Group” esküvői ruhákat.  A „Just For You” kollekció a letisztult eleganciát kedvelő menyasszonyoknak készült, hordozva a legfinomabb textilek és csipkék jellemzőit.

JFY 155-41 Bfeher2A DreamON Bridals 2015 esküvői ruhák egyenes utat mutatnak a menyasszonynak a kifutótól az esküvőig. Öt elsőrangú divattervező és egy öt csillagos szolgáltatás.

A Chrysalis Esküvő üzleteiben egyedi és eredeti menyasszonyi ruhákból, valamint az évszak divatszíneinek megfelelő alkalmi ruhákból válogat a menyasszony.

A Chrysalis Esküvő által forgalmazott 2015-ös esküvői ruhák elhozzák a menyasszonyoknak az egyediség élményét!

www.chrysalis-eskuvo.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő