You are currently viewing Chrysalis Esküvő

Chrysalis Esküvő

Túlkínálat van az esküvői ruhapiacon, de Te mégis nehezen találod meg az álomruhát?
Mire a mai modern nő úgy dönt, hogy házasságra adja a fejét, és esküvői ruhába bújik, addigra a harmincas évei elején jár, magabiztos és ismeri önmagát. Túl van a „princess leszek, ha férjhez megyek” korszakon, és bár vannak gyermekkori álmai a nagy napról, de azokat egyéniségéhez mérten formálja.
A Ma menyasszonya többnyire tudja, hogy mit akar, de még biztosabban tudja, hogy mit nem.

_MG_9695fTúlkínálat van az esküvői ruhapiacon, de Te mégis nehezen találod meg az álomruhát?
Mire a mai modern nő úgy dönt, hogy  házasságra adja a fejét,  és esküvői ruhába bújik, addigra a harmincas évei elején jár, magabiztos és ismeri önmagát.  Túl van a „princess leszek, ha férjhez megyek” korszakon, és bár vannak gyermekkori álmai a nagy napról, de azokat egyéniségéhez mérten formálja.
A Ma menyasszonya többnyire tudja, hogy mit akar, de még biztosabban tudja, hogy mit nem.
A menyasszonyok határozott elképzeléssel indulnak ruhapróbára, és szinte előtanulmányt folytatnak az aktuális esküvői trendről. Napokig böngésznek a neten, chat-elnek és felkészülten vágnak neki a ruhakeresésnek. Ezért fontos, hogy mi, esküvői ruha forgalmazók  és kölcsönzők haladjunk a korral, ismerjük meg vásárlóinkat, és feleljünk meg a társadalmi és a szakmai igényeknek.

Elengedhetetlen, hogy valóban hasznos tanácsokkal lássuk el a már egyébként  is„képzett” arákat.

Régen elég volt, ha a menyasszonyi ruha nagy szoknyás volt, díszes, csillogó és gyönyörű, de most már ez önmagában kevés. A ruhának tükröznie kell a menyasszony egyéniségét és stílusát. A kevesebb, néha több, az alsószoknya néha ellenszenvet ébreszt, és riadalmat okoz.  Néha egy kellemes  és elegáns csipkeruha vonzóbb viselet, mint egy strasszokkal kirakott nagy abroncsos.
Ahogy divat egyéniségnek lenni, úgy divatos sportosnak, vékonynak és könnyednek is. Körülvesz minket a fitness és a fogyókúra, aminek eredményét  méltán koronázzák a menyasszonyok egy szűkített, egyszerű vonalvezetésű ruhával.
Chrysalis Esküvő az egyedi és különleges csipke menyasszonyi ruháival és kedves kiszolgálással várja az arákat.

 www.chrysalis-eskuvo.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő