You are currently viewing Chryciana Tours & Travel

Chryciana Tours & Travel

Bemutatkozás

Ciprus a szerelem szigete, ahol a szerelem született ,  ahol a féktelen romantika és a boldog nyugalom várja a házasulandókat ,  nászutasokat .

Ciprusi utazási iroda vagyunk és 30 éve alakultunk meg. A magyar közönség felé az utazási ajánlatokat , esküvőket  magyar nyelven kommunikáljuk, szervezzük és bonyolitjuk le.

Irodánk volt az első ciprusi iroda aki fogadta Magyarországról 1989. decemberében , TV, rádió és riporterek társaságában az első magyar turista csoportot Cipruson – az Aphro-Idee utazási iroda magyar csoportját.

A vendégek mikor leszálltak a repülőgépről vörös kifútószőnyegen lépdeltek a fogadó terminálig . A magyar vendégeket egy – egy szál virággal is köszöntöttük.

Ez a fogadás megjelent Cipruson az újságokban is. Igy büszkék vagyunk, hogy irodánk és az Aphro-Idée kapcsolatának köszönhetően indult el a magyar turizmus Cipruson.

Köszöntjük Önöket kedves házasulandó pár az érdeklődők körében.

Minden évben több ezer látogató érkezik Ciprusra , akik úgy döntöttek, hogy összeházasodnak Ciprus szigeten. Ciprus a szerelem szigete, ahol a szerelem született ,  ahol a féktelen romantika és a boldog nyugalom várja a házasulandókat ,  nászutasokat .

 Igy irodánk is nagyon sok esküvőt szervezett és szervez  több nemzetiségű párnak. Nem magyaroknak 150 – 500 fős esküvőket szervezünk nagy lakodalommal egybekötve. Megszervezzük a násznép Ciprusra  utazását és a helyi ciprusi programokat is.

Magyar párok részére a Cipruson tartandó esküvők ötlete, megszervezése és elinditása egy ciprusi magyar hölgy szellemi terméke. A Cipruson tartható esküvők az eskuvocipruson.com weboldallal került nyilvánosságra 2007.febr. A magyar párok részére az első kicsi esküvőt 2007. évében tartottuk meg.

Magyarországról érkező vendégek általában 2-4 fős kicsi esküvők megszervezését kérik. Természetesen eleget teszünk kérésüknek megtartva a ciprusi hagyományokat, hogy az esküvő Cipruson is egy Szent Nap a pár életében . Ezért a kért esküvők szervezését az alapvető minőségi elvárásoknak megfelelően ajánljuk , szervezzük és bonyolitjuk le.

Fontos számunkra, hogy az esküvő emlékezetes legyen az Önök életében is , ha Ciprus szigetét, a Szerelem és Szépség szigetét választották esküvői helyszinnek. Itt nem csak két ember nyaralását biztositjuk , hanem a nagy napnak, az Önök esküvőjének napját is szépséggé varázsoljuk.

Nagy szavakat is használhatnánk, de szóljon ez Önről . Mi készen állunk a nagy napnak megszervezésére.

Most egy szép idézettel búcsúzunk , melyet mi ciprusiak adunk egymásnak a házasság köteléke alatt:

“A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni,
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet.” – Goethe

Chryciana Tours & Travel
Web: http://www.eskuvocipruson.com
Kapcsolattartó: Georgina – Gina
e-mail: info@eskuvocipruson.com

Szabó Lajos

Szerkesztő