You are currently viewing Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Az esküvő legfontosabb eleme a helyszín. Ez az, ami döntően befolyásolja majd a hangulatot, a vendégek első benyomását és ezzel együtt a későbbi emlékeket is. Manapság már kevesebb a vidéki sátras lakodalom, ahol legalább két fél falu mulat együtt. Tény hogy annak is megvan a hangulata, de ma már inkább éttermekben vagy kifejezetten rendezvényhelyszíneken tartják meg a vacsorát a párok. Az ilyen helyszínek között is talán az egyik legkülönlegesebb az Andrássy Rezidencia Wine & Spa, nem csak a borkedvelők számára.

PipatoriumAz esküvő legfontosabb eleme a helyszín. Ez az, ami döntően befolyásolja majd a hangulatot, a vendégek első benyomását és ezzel együtt a későbbi emlékeket is. Manapság már kevesebb a vidéki sátras lakodalom, ahol legalább két fél falu mulat együtt. Tény hogy annak is megvan a hangulata, de ma már inkább éttermekben vagy kifejezetten rendezvényhelyszíneken tartják meg a vacsorát a párok. Az ilyen helyszínek között is talán az egyik legkülönlegesebb az Andrássy Rezidencia Wine & Spa, nem csak a borkedvelők számára.

Az OltárElőtt.hu szűkebb csapata is eltölthetett itt egy tartalmas napot, így első kézből ajánlhatjuk az ifjú párok részére.

SuperiorA wellness szálloda és borhotel különleges ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcalon, mely Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében található, csendes környezetben. A kifinomult ízléssel megálmodott ötcsillagos wellness szálloda a legmagasabb színvonalon kínálja Vendégeinek a borgasztronómia, a spa-kényeztetés és a minőségi vendéglátás legjavát. Az ötcsillagos elvárásoknak megfelelő elegancia és hozzáértő személyzet biztosítja a felejthetetlen élményeket.

A szálloda 100 fő befogadására alkalmas Andrássy Konferencia terme és kisebb szekciótermei a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve várják a céges és családi rendezvényeket, melyek kiválóan alkalmasak az esküvői vacsora lebonyolítására is. Igény esetén, lehetőséget biztosítanak egy gyermekszoba kialakítására is, ahol felügyelet mellett a legkisebbek is jól érezhetik magukat. A szállodában játszótér, valamint gyermekbarát eszközök is rendelkezésre állnak.

DeLuxeRomantikus helyszíne lehet a vacsorának, vagy akár a polgári szertartásnak a hatalmas, napfényes télikert vagy a hangulatos grillterasz. A szálloda közvetlen szomszédságában található XV. században épült római katolikus templomban lehetőség nyílik a templomi esküvő megtartására is, így minden egy helyre koncentráltan megszervezhető, nem kell a násznépnek a helyszínek között utazgatni.

A vacsorát a különleges és első osztályú ételek tehetik felejthetetlenné. Elég nehéz minden vendég ízlésének megfelelni, de az Eszencia étteremben a tájjellegű és nemzetközi konyhával, tokaji borok felhasználásával készült ételekkel, és a házi készítésű íncsiklandó süteményekkel biztosan minden vendég elégedett lesz. A borlap választékát Tokaj-Hegyalja legkiválóbb pincészeteiből származó 100- féle borkülönlegesség színesíti. Esküvői menüre kérjetek személyre szabott árajánlatot a lentebb található elérhetőségeken.

SuperiorSok esküvő ér véget ideje korán azért, mert egy-egy család nagyon messziről jött és szállás hiányában már viszonylag korán elindulnak hazafelé. Ez akaratlanul is megtörheti kicsit a hangulatot. Itt a távoli vendégeknek nem kell számolni az estleges több órás hazautazással, ugyanis a vendégsereg a hajnalig tartó mulatozás után a szálloda szobáiban is álomra hajthatja fejét, hogy másnap pihenten tudjanak utazni. A wellness szálloda és borhotel 41 szobájának mindegyikében nagyméretű LCD Tv, manuálisan szabályozható klíma, tágas fürdőszoba és szélessávú kábeles, valamint wifi Internet csatlakozás áll rendelkezésre. A Superior kétágyas szobák mellett, tágas Deluxe szobák, Junior lakosztályok és egy elnöki lakosztály színesíti az elegáns szobák választékát.

Barlangfurdo_masszazselemekkelA mulatozásban megfáradt vendégek kényeztetésére ad lehetőséget a Wellness részleg. A VinoSense Spa Magyarország első vinoterápiás wellness centruma, melyben egy masszázselemekkel bővített barlangfürdő, úszómedence, jakuzzi, különféle szauna, sókamra, színterápia, valamint élményzuhanyok biztosítják a maximális ellazulás és kikapcsolódás élményét. A VinoSense Szépségszalon egyedülálló vinoterápiás masszázsok és arckezelések, kozmetikai- és fürdőkezelések széles tárházát kínálja vendégeinek.

Spa_viztukorTöltsetek el egy pihentető napot az Andrássy Rezidenciában már az esküvőt megelőző napon, hogy relaxáltan és kisimulva indulhasson a Nagy Nap. Kezdjétek itt a mézes heteket, hátrahagyva már az esküvő másnapján az előkészületek és az esküvő fáradalmait, hogy kellemes környezetben tudjátok megbeszélni a friss élményeket. A környék számos programmal és látnivalóval várja az idelátogatókat, így a kikapcsolódás is garantált.

Kapcsolat:

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****
Cím: 3915 Tarcal, Fő u. 94.

Recepció (egyéni szobafoglalás)
Telefon: + (36) 47 580-015
Fax: + (36) 47 580-016
e-mail: hotel@andrassyrezidencia.hu

Értékesítés (csoportos foglalás és rendezvények)
e-mail: sales@andrassyrezidencia.hu

Megközelítés:

A szálloda GPS koordinátái: LAT 48º 857 LON 21º
Tarcal Budapest felől az M3-M30-as autópályán, majd Miskolcot kikerülve Szerencsen keresztül a 37. sz. főútról közelíthető meg (kb. 240 km).
A Budapestről rendszeresen induló InterCity vagy gyorsvonatokon kb. 2 és fél óra alatt érhetjük el Tokaj-Hegyalját.

Szabó Lajos

Szerkesztő