You are currently viewing Álomesküvő a Dunán varázslatos panorámával a  Columbus Hajón

Álomesküvő a Dunán varázslatos panorámával a Columbus Hajón

2014 meghatározó év volt a Columbus Hajó életében: elérkeztünk a 400.esküvőnkhöz (sőt, túl is léptük ezt a bűvös számot) és beállítottuk az abszolút éves rekordunkat! Tavaly 55 pár választott minket a Nagy Napjuk helyszínéül, és a visszajelzéseik alapján ők sem és a vendégeik sem bánták meg ezt a döntést.

Az elmúlt években folyamatosan növekedett az esküvők száma a Columbuson, de a 2014-ben elsőként bevezetett „nem szombati” esküvőkre érvényes akciós ajánlatunk ugrásszerűen megnövelte a számukat. 2015-ben továbbra is elérhető lesz ez a kedvezményes csomag ajánlat, mely tartalmazza a 4 fogásos hagyományos esküvői menüsort, a fogadó italokat, a korlátlan italcsomagot és az éjféli büféasztalos kínálatot is.

2014-ben a másik jelentős esemény a hajó életében november végén érkezett el. A tavalyi évben immár harmadik alkalommal megrendezett Hungarian Wedding Gálán a Columbus Hajó vehette át a megtisztelő „Együttműködés Díját” a Helyszín kategóriában. Ennek a díjnak azért van a számunkra óriási jelentősége, mert az esküvő szakmában dolgozó partnereink, kollégáink szavazata alapján nyertünk, azaz minket ítéltek meg a legjobb helyszínnek, akivel könnyen tudnak együttműködni, elégedettek a szolgáltatásainkkal és szeretnek nálunk „esküvőzni”.

Célunk idén is töretlen: Szeretnénk 2015-ben is a legjobbak között maradni. Szeretnénk a szolgáltatásaink színvonalát tovább fejleszteni és szeretnénk, hogy a nálunk ünneplő Párok és vendégeik minden esetben egy felejthetetlen élménnyel távozzanak, és szívesen gondoljanak vissza életük egyik legmeghatározóbb mozzanatára.

20155. január 31 – február 01-én mi is részt veszünk a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Esküvői Kiállításon, ahol a szabad szombati időpontokra 100.000 Ft értékű kupont biztosítunk az érdeklődőknek!

Keressetek minket a B/16-os standon!

 Columbus Hajó

1051 Budapest, Vigadó tér 4.számú kikötő
(a pesti Alsó-rakparton, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között középen)
Tel: 061-266-9013, 0630-638-8842
E-mail: sales@columbuspub.hu
Web: www.columbuspub.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő