Beklit Kollázs
Beklit Kollázs

Álomba illő esküvőt szeretne? Nem akadály!

Hangulat Bakelit Multi Art Center esküvő

Törött ablakok, sokat látott macskakövek… Lépdelj tovább, és hidd el, a gyártelep meg fog lepni téged!  

Ha szereted az extravagáns helyeket, a nem mindennapi megoldásokat, a különlegességet, ha a bohém megoldások kedvelője vagy, tetszenek a Nyugat-Európai és New York-i mintára létrehozott központok, akkor válaszd bátran esküvőd helyszínéül a Budapesten különleges környezetben található, indusztriális stílust képviselő Bakelit Multi Art Centert!

Bakelit Multi Art Center esküvő

Indusztriális stílus, különleges esküvő

A Bakelit Multi Art Center a volt Hazai Fésűfonó és Szövőgyár területén található, amely az 1920-as évektől kezdve olyan lendülettel működött, hogy egy időben több ezer kubai nőt foglalkoztatott egy szocialista csereprogram keretén belül. Azóta van ritmus az épületben. A belvárostól mindössze 15 percre található, részben műemléki-ipari épületek között húzódik rendezvényközpontunk. A bohém, egyedi stílus mögött egy minden részletében precízen kialakított komplexum áll.

A kulturális központ adta lehetőségek mellett 2010 óta a Bakelit csapata esküvő- és rendezvényszervezéssel is foglalkozik. Számos esküvőt, céges valamint magán rendezvényt bonyolítunk le.

Díszített asztalok Bakelit Multi Art Center esküvő

Akik az egyediségre fektetik a hangsúlyt számukra tökéletes választás a Bakelit Multi Art Center valóban kivételes környezete. 

Hordókon kínált friss, ropogós libatepertő, Palackpult. Két olyan dolog, amiről a jövőben biztosan a Bakelit fog a pár és a vendégek eszébe jutni.

Egy Bakelitesküvő minden részlete felejthetetlenné válik. A hatalmas Hangár elegáns vacsorateremmé változik át, melynek láttán a vendégsereg szava minden alkalommal elakad. Az élmény fokozása érdekében az ajtókat zárva tartjuk egészen a vacsora kezdetéig. A Hangárban akár 250 fős vendégsereg is a legjobb körülmények között élvezheti az eseményt. Mi pedig mindent elkövetünk azért, hogy tényleg felbecsülhetetlen élménnyel gazdagodjanak.

A 2200 négyzetméteres intézményben lehetőség van a szertartás megrendezésére, az esküvői vacsora elfogyasztására és az azt követő lagzira is. Saját 500 adagos főzőkonyhával rendelkezünk, hétpróbás séfünk pedig,- aki Budapest egyik legjobbika-, változatos menükínálattal áll a párok rendelkezésére, a vacsoravendégek elkápráztatására. A Bakelit M.A.C. üzemelteti a Factory Hostel– t, melyben szállást kínálunk a fáradt vendégsereg számára. Az ifjú pár természetesen ajándékba kapja nászutas lakosztályunkat.

Első pesti gyárszínház lévén komplexumunk teret biztosít színházi előadások, koncertek, kiállítások megrendezésére. Ebből adódóan beépített, kiváló fény- és hangtechnikával rendelkezünk. Termeinket a Palackpult köti össze, melynél a szomjazó násznép találhat enyhülést. A szülők felhőtlen szórakozása érdekében díjmentesen felajánljuk L2 elnevezésű termünket, ahol a gyermekeik önfeledten, biztonságban játszhatnak.

2014-ben nyílt tágas teraszunk ideális helyszínt biztosít a friss levegőre vágyóknak, és a dohányzó vendégeknek sem kell messzire menniük a buli helyszínétől.

A gyártelepen extravagáns zugok találhatóak, így páratlan esküvői fotók készülhetnek. 250 gépkocsi ingyenes, őrzött parkolása sem okoz gondot. A lagzi alatt a hangulat a tetőfokára hághat, hiszen a csendrendelet minket nem érint. 

Bakelit terek Bakelit Multi Art Center esküvő

A Bakelit csapata lelkesen dolgozik azért, hogy a nálunk rendezett nagy nap szép és maradandó emlék legyen.

Elég a giccsből és az egyhangúságból? Nálunk minden adott egy igazán vagány lakodalomhoz!

Rendezvényeinkről fotók az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

http://bakeliteventhall.com/hu/spaces/tereink/

http://bakeliteventhall.com/hu/gallery/

https://www.facebook.com/EskuvoABakelitben?ref=hl

Két esküvőnkről készült videó:

https://www.youtube.com/watch?v=4uNq07RxvEI&feature=youtube
http://www.youtube.com/watch?v=LgOEyJ6ml9E

 

Szabó Lajos

Szerkesztő