A menő retró stílusú esküvői meghívók
A menő retró stílusú esküvői meghívók

A menő retró stílusú esküvői meghívók

Ki gondolta volna, hogy a 21. században nagy igény lesz a retró stílus és esküvők sora kerül ennek a régimódi ám mégsem ómodi stílus jegyében megrendezésre. Ugyan ez érvényes az esküvői értesítőkre is, melyeknél egyre keresetebbé válnak az egyedi retró stílusú értesítők. Nem meglepő ez, hiszen a retró stílus harmónikusan összeilleszti a szelídet az extravaganciával, a fehéret az erős és merész színekkel.

Látogasson el a LarisDesign esküvői grafika oldalára és válasszon széleskörű ajánlatunkból. Oldalunkon 8 különböző gyűjteményből válogathat. A kínálatunkkal igyekszünk kielégíteni a magyar menyasszonyok követelményeit. Mi haladunk az idővel, követjük a divatot és igyekszünk mindig egy lépéssel a konkurencia előtt lenni. A fő hangsúlyt az egyszerűségre és az ízleses kivitelezésre fektetjük. Az értesítőkön kívül esküvői meghívó kártyákat, ültetőkártyákat, menükártyákat és sok mást kínálunk. Készítünk saját tervezésű egyedi meghívókat is. A LarisDesign-nál egyedi

11051983_967117349988886_9199043731821969799_o kso20 laris_11lso64 max_creative_text rro11 sfot32

A teljes kínálatunkat megtalálja a www.eskuvoi-meghivo.hu oldalunkon. A teljes kínálatunkat megtalálja a www.eskuvoi-meghivo.hu oldalunkon.

Szabó Lajos

Szerkesztő

Egy Hozzászólás

Comments are closed.