Tahy Kastély

Kedves Leendő menyasszonyok,

 
Örömmel mutatjuk be az újonnan nyíló esküvői helyszínünket. Ha olyan esküvőt szeretnél ahol nem egyszerre hármat tartanak. Ha olyat ahol nincs előtted pénteken és utánad vasárnap is esküvő, így a te esküvőd igazából csak egy délutánt és fél éjszakát tart, ahol ajánljuk a Tahy Kastélyt. Persze még egy dolgot hozzá tudunk tenni, hogy még szebb legyen 🙂 A közeli rokonság egy 5 perc sétára lévő másik kastélyban alhat.

Tehát amit kínálunk: Kizárólagosság a kastély egész területén, zárt parkoló, a kastély használata péntektől vasárnapig. Pénteken már díszíthetsz, pakolászhatsz, leellenőrizheted, hogy minden úgy néz ki ahogyan Te szeretnéd. Szombaton a Tiétek az egész nap, nincs éjfél után óránkénti plusz összeg, hisz ez a Ti napotok. Ha lepihennétek, vagy átöltöznétek akkor a közeli Kálnoky kúriában ezt megtehetitek. Majd másnap egy könnyed reggeli után újból szivesen fogadunk a kastélyban. Elpakolhatjátok a maradék kaját, vagy akár az itt alvó vendégeket visszahívva megebédelhettek még együtt, de ücsöröghettek is csak úgy a kertben míg igazán kipihenitek magatokat. Egy biztos, nálunk a hétvége rólatok szól, nem tucat esküvő lesz, nem lesz a személyzet fáradt mert már három másik esküvő is volt a héten.

 
Emellé gyönyörű  fotózási helyszínekkel is tudunk szolgálni. Legyen az bármelyik kastély, vagy a közeli romantikus tó, esetleg az ősfás park. De a templomtól sem utolsó a kilátás az egész völgyre!

Legyen a nap tényleg a Te napod, és úgy ahogyan elképzeled! 🙂

 

Várunk szerettel:

 

Lájkolj be minket, hogy értesülj a legfrisebb infókról: https://www.facebook.com/tahykastely/

 

sza-eskuvo-002 sza-eskuvo-611 sza-eskuvo-391 sza-eskuvo-389 sza-eskuvo-200 sza-eskuvo-174 sza-eskuvo-127 sza-eskuvo-104 sza-eskuvo-099 sza-eskuvo-096 sza-eskuvo-095 sza-eskuvo-075 sza-eskuvo-045 sza-eskuvo-044

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart