Médiaajánlat

A rendelés leadása után díjbekérő számlát küldünk e-mailben, mely tartalmaz minden fizetéshez szükséges információt. Az összeg beérkezett után aktiváljuk az előfizetést és innentől, vagy kívánság szerint időzítve számítjuk az előfizetés idejét. A kifizetett számlát szintén e-mailben küldjük.

Ingyenes hirdetési lehetőségek oldalunkon

 

Ingyenes bemutatkozó pr cikk

Lehetőség van szolgáltatását bemutatni egy-két oldalnyi terjedelemben képekkel, videókkal illusztrálva. A cikk megjelenése érkezési sorrendben történik, tehát az újabb cikkek a régieket hátrébb sorolják. A megjeleníteni kívánt cikket küldje be részünkre az info(kukac)oltarelott.hu címre és ütemezve megjelenítjük azt. A cikket Facebook és a többi közösségi oldalainkon is megosztjuk!

Ára: INGYENES!

Esküvői cégadatbázisban való megjelenés

Cégadatbázisunkban való megjelenés, rövid bemutatkozással, 9 képpel, egyszerre akár több kategóriában is megjelenve.

Ára: INGYENES!

Fizetős hirdetési lehetőségek oldalunkon

 

Ajánlatkérések fogadása cégadatbázisunkból

Figyelem! Esküvői ajánlatkérések működése hamarosan jelentős átalakításon esik át. Ezért jelenleg nem fogadunk új előfizetéseket az ajánlatkérések megtekintésére!

Cégadatbázisunkkal naponta sok esküvőre készülő pár böngészi keresve a számára ideális szolgáltatót. Számukra egy tömeges ajánlatkérő rendszerrel próbálunk segíteni, melynek lényege, hogy egy általuk küldött ajánlatkérést egyszerre több szolgáltató is megkapja. Így ha először nem is Önnél érdeklődtek a párok, akkor is fogathatja az ajánlatkéréseket és kedvező válasz esetén további megrendelőkhöz juthat. Ezen előfizetésnek éves díja van, nincs sem egyenleg feltöltés, sem mennyiségi korlát.

A ajánlatkérések előfizetés és regisztráció nélkül is megtekinthetők, itt. Ez alapján könnyen eldöntheti, hogy a kategóriájában megfelenek-e Önnek az ajánlatkérések minősége, vagy mennyisége. Az ajánlatkérő elérhetőségei viszont élő előfizetés mellett hozzáférhetőek.

Ára: 5 000 Ft/ÉV!

Banneres hirdetés

Oldalunk minden egyes lapján megjelnő reklámfelület, mely lehet képes, slidshow-s, animációs, vagy mozgóképes- azaz videós formátumú is.

5=6 AKCIÓNK KERETÉBEN, ÖT HAVI ELŐFIZETÉS ESETÉN A 6. HÓNAP INGYENES!

Banner Megjelenés Ár/hó

Medium Rectangle
300×250 pixel

 Megjelenik minden aloldal jobb oldalán.

6000Ft

Horizontal
628×150 pixel

 Megjelenik a főoldalon középen, a cikk kategóriák tetéjn, a cikkek közepén

8000Ft

Background
1400x800pixel

 A teljes weboldal háttereként minden oldalon megjelenik, lehet görgetni az oldallal együtt, vagy lehet fix is

15000Ft

PopUP cikk

Ez a hirdetési felület oldalunk megnyitásakor egy felugró(popup) ablakban jelenik meg. Látogatónként egyszer, mely garantálja, hogy a reklám biztosan eljut a látogatóhoz. Különösen ajánljuk események, akciók, rendezvények népszerűsítéséhez.

Ára: 5 000 Ft/hét

Szponzorált PR cikk

A cikket szembetűnő helyre, egy kiemelt box-ba pozícionáljuk

Ára: 4 000 Ft/hónap

Kiemelés cégadatbázisunkban

Folyamatosan bővülő Esküvői szolgáltatókat felsorakoztató adatbázisunkba való regisztráció ingyenes. Tűnjön ki a tömegből! A  kiemeléssel az adott szolgáltató első helyre ugrik a saját kategóriájában, ahol kiemelt színt is kap, továbbá megjelenik a Kiemelt szolgáltatók blokkunkban is.

Ára: 1 000 Ft/hónap

Amennyiben érdekesnek találják ajánlatunkat, kérem keressenek bizalommal a Kapcsolat menüponton,vagy az alábbi e-mail címen, illetve telefonszámon keresztül.

rendeles(kukac)oltarelott.hu
+3630 391 0665

A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu
0

Your Cart