Médiaajánlat

A rendelés leadása után díjbekérő számlát küldünk e-mailben, mely tartalmaz minden fizetéshez szükséges információt. Az összeg beérkezett után aktiváljuk az előfizetést és innentől, vagy kívánság szerint időzítve számítjuk az előfizetés idejét. A kifizetett számlát szintén e-mailben küldjük.

Ingyenes hirdetési lehetőségek oldalunkon

 

Ingyenes bemutatkozó pr cikk

Lehetőség van szolgáltatását bemutatni egy-két oldalnyi terjedelemben képekkel, videókkal illusztrálva. A cikk megjelenése érkezési sorrendben történik, tehát az újabb cikkek a régieket hátrébb sorolják. A megjeleníteni kívánt cikket küldje be részünkre az info(kukac)oltarelott.hu címre és ütemezve megjelenítjük azt. A cikket Facebook és a többi közösségi oldalainkon is megosztjuk!

Ára: INGYENES!

Esküvői cégadatbázisban való megjelenés

Cégadatbázisunkban való megjelenés, rövid bemutatkozással, 9 képpel, egyszerre akár több kategóriában is megjelenve.

Ára: INGYENES!

Fizetős hirdetési lehetőségek oldalunkon

Banneres hirdetés

Oldalunk minden egyes lapján megjelnő reklámfelület, mely lehet képes, slidshow-s, animációs, vagy mozgóképes- azaz videós formátumú is.

5=6 AKCIÓNK KERETÉBEN, ÖT HAVI ELŐFIZETÉS ESETÉN A 6. HÓNAP INGYENES!

Banner Megjelenés Ár/hó

Medium Rectangle
300×250 pixel

 Megjelenik minden aloldal jobb oldalán.

6000Ft

Horizontal
628×150 pixel

 Megjelenik a főoldalon középen, a cikk kategóriák tetéjn, a cikkek közepén

8000Ft

PopUP cikk

Ez a hirdetési felület oldalunk megnyitásakor egy felugró(popup) ablakban jelenik meg. Látogatónként egyszer, mely garantálja, hogy a reklám biztosan eljut a látogatóhoz. Különösen ajánljuk események, akciók, rendezvények népszerűsítéséhez.

Ára: 5 000 Ft/hét

Szponzorált PR cikk

A cikket szembetűnő helyre, egy kiemelt box-ba pozícionáljuk

Ára: 4 000 Ft/hónap

Kiemelés cégadatbázisunkban

Folyamatosan bővülő Esküvői szolgáltatókat felsorakoztató adatbázisunkba való regisztráció ingyenes. Tűnjön ki a tömegből! A  kiemeléssel az adott szolgáltató első helyre ugrik a saját kategóriájában, ahol kiemelt színt is kap, továbbá megjelenik a Kiemelt szolgáltatók blokkunkban is.

Ára: 1 000 Ft/hónap

Amennyiben érdekesnek találják ajánlatunkat, kérem keressenek bizalommal a Kapcsolat menüponton,vagy az alábbi e-mail címen, illetve telefonszámon keresztül.

rendeles(kukac)oltarelott.hu
+3630 391 0665

A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Van már fiókod?: Belépek
Még nem regisztráltál?: Regisztrálok
Szolgáltató vagy?: Partnerkapu
0

Kosár tartalma