Ildi Dekor

IldiDekor
Sokféle dekoráció van.Van ahol takarni kell,van ahol egy kis pluszt kell hozzáadni az ünnephez,és van ahol a pár egyéniségét vagyunk hivatottak kifejezni,örömet okozva ezzel Mindenkinek.Nincs két egyforma dekoráció.Lehet hogy ugyanazt a színt kéritek,de valamit mindig odacsempészek amitől egy kicsit más….mert ez egyéni és megismételhetetlen!
A dekoráció megtervezésénél mindig szem előtt tartom a pár ízlését,és örülök ha kicsit más,kicsit vad,kicsit egyedi a kérés…
Dekorációink: 2 féle székszoknya,20 féle masni,ledes hátterek,mennyezetdekorációk organzából,lampionok,asztalterítők,futók,dekorszalvéták,asztalszoknyák,8 féle váza,asztali virágdíszek,boldogságkapu,és ez igény szerint folyamatosan bővül.
IldiDekor IldiDekor IldiDekor IldiDekor
Dunaújváros belvárosában található bemutatótermünk,ahol mindent megmutatok,megbeszélhetünk :)Előzetes időpontkérés szükséges!
Berkes Ildikó
30/2376-576
Dunaújváros Bartók tér 11. Szalon
facebook/ildidekor

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart