Forray Tortagyár

Forray Tortagyár, egyedi,gyönyörű torta különlegességek

A Forray Tortagyár kel járul hozzá ahhoz,hogy a nagy nap felejthetetlen legyen.A kiváló minőségű alapanyagok,a belga csokoládé,a valódi gyümölcs,a vanilia,az aranyló karamell biztosítják krémeink lágyságát,utánozhatatlan ízét.

Forray Tortagyár, egyedi,gyönyörű torta különlegességekForray Tortagyár, egyedi,gyönyörű torta különlegességek

 

A Forray Tortagyár az exkluzivitás, az egyediség jegyében, megidézve a mindenki által visszavágyott hagyományos ízeket, melyek adalékanyagtól, ízfokozóktól mentesek, szembe fordul a cukrászati tömegtermeléssel és olyan tortakülönlegességeket varázsol az ünnepi asztalra, mely bizton minden alkalom fénypontja lehet.
Tortáink kívánság szerint laktózmentes, gluténmentes, cukormentes változatban is rendelhetők, így mindenki részese lehet a tortaélménynek. Paleo tortáink kielégítik az egészséges életmódnak hűséget fogadók igényeit, de egyedi kívánságoknak is eleget teszünk.

 

A rendelés menete:

Kiválasztja honlapunkról azt a tortát,amelyik tetszik és a kért időpontban odaszállítjuk az esküvő helyszínére.Ha kínálatunkban nem találja meg azt,amire vágyik csak kűldje el a kedvenc torta képét és mi elkészítjük.
Ha nagyon különlegessé,emlékezetessé szeretne tenni esküvőjét,kérjen ajánlatot desszertasztalra.Természetesen a köszönőajándékokat is elkészítjük.

 

Forray Tortagyár, egyedi,gyönyörű torta különlegességekForray Tortagyár, egyedi,gyönyörű torta különlegességek

 

A Forray Tortagyár Csapata várja ajánlatkérését:tortagyar@forraytorta.hu

 

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart