Vintage Garden Wedding

Vintage Garden Wedding
Pest
2234
Maglód
Rákóczi utca 32

Király Kata vagyok, a Vintage Garden Wedding háziasszonya. A csapat tagjai és jómagam több éve dolgozunk saját szakterületünkön azon, hogy egy esküvő, a nagy nap, minden pár számára a megvalósult álom lehessen. A divat folyamatosan változik. Míg néhány éve az akár több száz fős, díszes, vőfélyes lakodalmakat kedvelték az emberek, ma már a családias, intim, romantikus hangulatú esküvőket részesítik előnyben. Ez az igény hívta létre a Vintage Garden Wedding csapatát, hogy azok a párok is komplex segítséget kaphassanak, akik akár a saját kertjükben képzelik el a szertartás meghitt pillanatait. Az előzetes felmérések alapján összeállítottunk egy szolgáltatói csomagot, mely tartalmazza a legfontosabb dolgokat, amire az esküvővel kapcsolatban szükségetek lehet. Ez a csomag igényeiteknek megfelelően további szolgáltatásokkal is bővíthető elképzeléseitek szerint.

06-20/468-30-74

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

Vintage Garden Wedding


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart