Kellék kölcsönző

Széll Kálmán Kastélyszálló

Széll Kálmán Kastélyszálló
Vas
9951
Rátót
Fö u. 32.

Hamarosan elérkezik életük egyik legfontosabb napja, melyet szeretnének felejthetetlen,
csodálatos élménnyé varázsolni. Mi ehhez egy exkluzív helyszínt biztosítunk!

Az ideális esküvői helyszín keresgélése közben felmerül az a kérdés, hogy az adott helyszín mivel nyújt többet, mivel emelkedik ki kategóriájából.

Nos erre mi megadjuk Önöknek a választ:

Kastélyszállónk angyalai megszervezik Önöknek a Nagy Napjukat az elejétől a végéig. Nem kell mást tenniük, mint hogy mellettünk döntenek és élvezik, hogy mindenki Önöket ünnepli. Garantáljuk, hogy velünk nem lesz idegeskedés az esküvőn és az azt megelőző napokban, hiszen levesszük vállukról a szervezés és a szolgáltatókkal való kapcsolattartás nehézségeit, mely ellenkező esetben minimum fél évet vesz igénybe a párok idejéből.

Hogy konkrétan ez mit is jelent? Mi csakis a legjobb és elismert szakemberekkel dolgozunk, akik több éves múlttal és meggyőző referenciával rendelkeznek, így garantáltan egyedi és felejthetetlen lesz az Esküvőjük. Nálunk nincsenek sablonok, minden személyre szabottan készül, az Önök igényeinek megfelelően.

Szeretné esküvőjét Nyugat Magyarország egyik legpatinásabb, legromantikusabb esküvői helyszínén tartani? Ideális esküvői helyszínt keres? Helyszíni esketés, szálláslehetőség és romantikus esküvői vacsora egy helyen.

● patinás épület gyönyörű terasszal és kilátással, ideális esküvői fotóhelyszínek
● kellemes lakosztályaink egyikében készülődhet az ünneplésre
● az esküvő kiegészítéseképpen lehetőség van állófogadásra vagy elegáns koktélpartira

Az eklektikus stílusban épült Széll Kálmán Kastélyszálló**** romantikus, meghitt szálloda, esküvőjük teljes körű lebonyolításához, esküvői fotók készítéséhez.
A kastély parkjában tavasztól őszig lehetőség van a szertartás megrendezésére,
illetve a teljes rendezvény megtartására, ahol a több száz éves fák alatt, csodálatos környezetben mondhatják ki a boldogító IGENT!

Ceremónia: Polgári esküvő előre megbeszélt elrendezéssel- A ceremónia esetében a násznép ülve vagy állva hallgathatja végig a szertartást, igény szerint feldíszített bútorok állnak rendelkezésre.

Kültéri esküvő estében a gyönyörűen kivilágított parkban 200 főt tudnak vendégül látni, beltéri vacsora rendezésénél a Hotel különleges hangulatú éttermében, vendégül láthatják a rokonságot, barátokat, ismerősöket 70 főig.

Szállodánkban 25+3 főt tudunk luxus körülmények között elszállásolni. Azonban a közeli szállodában a Vendégsereg többi tagjának is tudunk szállást biztosítani transzferes szolgáltatással.

+36 94 538 017
  • Széll Kálmán Kastélyszálló
  • Széll Kálmán Kastélyszálló

Az üzenet elküldve a szolgáltatónak

Please log in to be able to send messages to the listing owner.
Oldalunkon sütiket (cookie) használunk.További információ.     ELFOGADOM

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!