Rosabella Szalon

Rosabella Szalon
Pest megye
1137
Budapest
Szent István krt. 24. I. emelet 1.

A Rosabella Esküvői Ruhaszalon Budapest belvárosában, a Nyugati pályaudvartól 2 percre, a Szent István körúton várja a kedves menyasszonyokat!
Csodálatos helyszínen, speciálisan e célra kialakított exkluzív belső térben választhatod ki esküvői ruhádat a nagy napra.
Szalonunk a spanyol, barcelonai székhelyű Rosa Clará cég kiváló minőségű TWO by Rosa Clara kollekcióját kínálja.
A Rosa Clará menyasszonyi ruhák jellemzői a nőiesség és finomság, amely a stílusban és az anyagok minőségében is szembetűnő.
Másik kollekciónk a szintén barcelonai Pronovias Fashion Group San Patrick kollekciója, amelyet szintén széles választékban kínálunk.
Büszkék vagyunk rá, hogy a Rosabella Esküvői Ruhaszalon a San Patrick 2015-ös kollekció Premium Dealer kategóriás forgalmazója egyedüliként Budapesten.
Tanácsadóink szakértő segítségével, jó hangulatú, oldott légkörben, előzetes bejelentkezést követően várjuk a kedves menyasszonyokat. A Two by Rosa Clara és a San Patrick kollekció mellett stílusában illeszkedő kiegészítőket (fátyol esküvői cipő, menyasszonyi fejdísz, stb.) is ajánlunk ügyfeleinknek.
A Rosabella szalon kínálatában található menyasszonyi ruhák többsége törtfehér színben kölcsönözhető.

06302287209
  • Rosabella Szalon
  • Rosabella Szalon

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

Rosabella Szalon


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart