MonartDesign

MonartDesign
Budapest
1173
Budapest
Köröstói utca

Molnár Mónika vagyok, a Monart Design megálmodója és megalkotója.

Sok menyasszony szeretné megtartani az esküvő után csokrát. A csokortartósításnak ma már számtalan módja létezik. Én egy olyan megoldást kínálok, – nem csak menyasszonyok számára, – mely segítségével örök életre megőrizhetjük a Nagy Nap meghitt pillanatát egy csokorba zárva. De ajándékozhatjuk szeretteink számára évfordulóra, születésnapra, vagy a Nagy Napot emlékezetessé tehetjük egy tartós csokorral akár az Örömanyák, akár a koszorúslányok számára is. Kedveskedhetsz virágos hajdísszel, kitűzővel, csuklódísszel.
Nem ékszercsokrokat kínálok tucatvirágokból, hanem valóban egyedi kézzel készített organza és horgolt virágokkal dolgozom, melyeket az általam nagy gonddal válogatott művirágokkal egészítek ki, egyénre szabottan. Munkám során a tökéletességre, a harmóniára és a minőségre törekszem.
Gyere és álmodj velem!
A csokrokat kedvenc stílusodban készítem el, legyen az elegáns vagy merész, laza tengerparti, vagy vibrálóan tüzes, fiatalosan bohókás, vagy egészen extrém, romantikus vagy vintage, de a tematikus témára, az évszakok sajátosságaira is nyitott vagyok.

06702637130
  • MonartDesign
  • MonartDesign
  • MonartDesign

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

MonartDesign


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart