Lincolnlimo

Lincolnlimo
Budapest
1172
Budapest
Almásháza utca

Gyönyörű autók, különleges eseményekre! Büszkék vagyunk szolgáltatásunk minőségére. és minden egyes fuvarunkra, megbízásunkra. Velünk felejthetetlen lesz az esküvő, a lánykérés, a leány/legénybúcsú. Büszkék vagyunk, a munkánkra, büszkék vagyunk arra, hogy az élet fontos pillanatainak a részesei lehetünk.Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk! Sofőrjeink a limuzin eleganciájához méltóan felöltözve várják meglévő és leendő Ügyfeleinket! Limuzinjainkra fotógaranciát vállalunk! 6-8-10-12-18 személyes limuzinjainkkal várjuk Önöket, a lehető legkorrektebb áron, Budapesten és környékén.

Célunk, hogy emlékezetes élményt biztosítsunk Ügyfeleinknek, legyen az akár eljegyzés, legénybúcsú, leánybúcsú, esküvő, születésnap, szalagavató, céges rendezvény, illetve bármely Önnek fontos alkalom!

  • Lincolnlimo
  • Lincolnlimo
  • Lincolnlimo

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

Lincolnlimo


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart