Juhász Nándor Ceremóniamester

Juhász Nándor Ceremóniamester
Bács – Kiskun megye
6000
Kecskemét
Kecskemét

Kedves szerelmes ifjú pár, házasulandók!
Juhász Nándor vagyok, rendezvényszervezői diplomával és több éves szakmai tapasztalattal ceremóniamesterként segítem esküvőtök sikerességét.
A ceremóniamester feladata nagyban hasonlít a vőfélyéhez, de kommunikációja, viselkedése és megjelenése mindig az ifjú pár igényeihez alkalmazkodik. A ceremóniamester nemcsak az esküvő napján dolgozik, ő a felkéréstől kezdve folyamatosan tartja a kapcsolatot a szerelmes párral és az előkészületi munkákat levezeti, az elvégzendő feladatokat kézben tartja, a döntési helyzetben szakszerű tanácsokat biztosít. Az esküvő napján a megrendelő igényeihez alkalmazkodva levezeti a ceremóniát, gondoskodik a vendégek jó hangulatáról, kiszolgálásáról és a legapróbb részletekre is odafigyelve lehetősége szerint az ifjú pár és a vendégsereg felmerülő igényeit kielégíti. Irányítja a fotóst, a videóst, a pincéreket, a zenészeket és az esküvőn szolgálatot biztosító személyzetet. Folyamatosan kommunikál a vendégekkel és minden problémát megold, hogy az ifjú pár családtagjai is munka és gondok nélkül élvezhessék a nagy napot. A ceremóniamester nem rímekben beszél, hanem a mai modern kornak megfelelően kommunikál. Fontos, hogy a ceremóniamester általában nem főszereplő, hanem olyan segítő, aki ha kell, irányít, ha kell, szónokol, ha kell, felszolgál… A jó ceremóniamester megkönnyíti mindenki munkáját!
Várom hívásotokat! Az első találkozás semmilyen kötelezettséggel nem jár. Hívjatok bizalommal!

06204445440

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

Juhász Nándor Ceremóniamester


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

Szeptember 12 és 19 között szabadságon vagyunk! Szeptember 20-tól tudjuk fogadni újra a rendeléseket!

0

Your Cart