Juhász Csaba

Juhász Csaba
Hajdú-Bihar megye
4032
Debrecen
Tessedik Sámuel 99

Juhász Csaba vagyok egy közgazdászként végzett, 35 éves fotós. Négy csodálatos nővel élek együtt, a feleségemmel és három kislányommal. Ők az életem, a fotózás pedig a szenvedélyem.

Szeretnéd, ha olyan szép képek készülnének az életedről, melyek őszinték és megőriznek egy-egy különleges pillanatot? Ha a képek rólatok mesélnének, bemutatnák hogy milyenek vagytok valójában, visszaadnák azokat az élményeket, amikre mindig emlékezni szeretnétek? Ha mindezt szeretnéd egy jó hangulatú fotózás során megkapni, akkor megtaláltad a fotósodat.

A valóság megörökítése érdekel, természetes színű és természetes hangulatú képeket készítek, amelyek sok-sok év múlva is ugyan olyan szépek lesznek, mint születésükkor. Nézd meg eddig készített képeimet, és ha tetszik a stílusom, akkor igazán örülnék neki, ha beszélhetnénk arról, hogyan meséljem el a te történetedet!

06/20/316-6138
  • Juhász Csaba
  • Juhász Csaba

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

Juhász Csaba


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Van már fiókod?: Belépek
Még nem regisztráltál?: Regisztrálok
Szolgáltató vagy?: Partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart