IceLight Photography

IceLight Photography
Pest
1055
Budapest
Budapest – Országos

Kedves Jegyespár!

Üdvözöllek az oldalamon!

Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám mások boldogságának dokumentálása. Esküvőfotósként igyekszem olyan, profi minőségű szolgáltatást nyújtani, amelyre a későbbiekben is mint befektetés tekinthettek, hiszen ez az egyetlen kézzel fogható dolog, ami hosszú ideig megmarad nektek az esküvőtök napjáról. A vendégek hazamennek, a legfinomabb vacsora és torta is elfogy, a ruhát valószínűleg csak egy alkalommal fogjátok viselni, viszont a fotók örök életre szólnak. Eltökélten igyekszem nektek olyan képeket készíteni, amelyeket évek múltán is szívesen lapozgattok együtt szüleitekkel, gyermekeitekkel, a rokonokkal és barátokkal, vagy akár közös lakásotokat is díszítheti egy-egy, számotokra különösen kedves pillanat, vászonkép vagy egy exkluzív fotókönyv formájában.

Legyen szó egy néhány fős családi szertartásról, egy hatalmas lagziról vagy egy külföldön tartandó esküvőről (destination wedding), mindegyik esetben szívesen állok rendelkezésetekre egész Magyarország területén, Európában, vagy akár egy másik kontinensen, magyar, angol vagy német nyelven.

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, keressetek bátran. Fontos számomra a személyes találkozás, a részletek átbeszélése, igényeitek, kéréseitek figyelmes meghallgatása, hogy az elkészült képek valóban tükrözzék életetek egyik legszebb napját.

Remélem hamarosan találkozunk!

  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography
  • IceLight Photography

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

IceLight Photography


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

Szeptember 12 és 19 között szabadságon vagyunk! Szeptember 20-tól tudjuk fogadni újra a rendeléseket!

0

Your Cart