FEIL

FEIL
Pest
1089
Budapest
Gaál Mózes utca 5-7 (volt Rezső utca), 1. emelet 102. Épület neve: “5-7 Ház” Irodaház

A FEIL márkát létrehozó Feil Attila gyémántgyűrű specialistakánt közel 30 év tapasztalatát tudhatja magáénak. Fia is beleszerettek az ékszerszakmába, akik ma már az új kor nemzedékeként, a hagyományos ötvös technikák és a modern technológiai tudás birtokában visznek hatalmas lendületet a magyar ékszergyártásba.

A FEIL karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk, valamint egyedi tervezésű gyűrűk, ékszerek készítésére specializálódott.

A FEIL 2016 februárjától a világ gyémántjainak 1%-át elhozó Forevermark hivatalos ékszerész Partnere Magyarországon. A De Beers Vállalatcsoport gyémántmárkája az Egyesült Királyságon kívül Európában egyedül Magyarországon elérhető, hazánkban 2500 cég közül mindössze 9 kaphatta meg a jogot a Forevermark gyémántok és ékszerek forgalmazására, és közöttük van a FEIL. Ráadásul a FEIL nemcsak a forgalmazás jogát kapta meg, az általuk készített egyedi ékszerek arra is méltónak bizonyultak, hogy Forevermark gyémánttal foglalhassák őket.

„Nálunk a minőség az első, ezért Örök Élet Garanciát és 100% Elégedettségi Garanciát adunk gyűrűinkre. Mi nem csak eladjuk termékeinket, hanem kapcsolatot hozunk létre ügyfeleinkkel immár több, mint 25 éve. Azt szeretnénk, ha bátran és bizalommal fordulnának hozzánk, mert mi szívünkön viseljük a FEIL gyűrűink sorsát. Gyémántgyűrű specialistaként küldetésünknek tartjuk, hogy Ügyfeleinknek megmutassuk a helyes utat a tökéletes ékszer kiválasztásához, ami méltóan szimbolizálja szerelmüket és az örökkévalóságot.”

+36 70 682 3000
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL
  • FEIL

Üzenet küldése az adatlap tulajdnosának

FEIL


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

Szeptember 12 és 19 között szabadságon vagyunk! Szeptember 20-tól tudjuk fogadni újra a rendeléseket!

0

Your Cart